Találatok a AEL címkére

Találatok száma: 4

Légiósok: Sallaiék botrányos meccset játszottak

2017-12-11 22:24:45

Szurkolói rendzavarás miatt két órára félbeszakadt a ciprusi labdarúgó-bajnokság rangadója, amelyen az AEL a Sallai Rolanddal felálló APOEL-t fogadta. A mérkőzés végül gól nélküli döntetlennel ért véget.

légiósok ciprusi foci Sallai Roland APOEL AEL

Eurofoci: dráma Moldovában, botrány Cipruson - félbeszakadt a döntő

2015-05-20 19:41:23

Az APOEL 4–1-es vezetésénél a 60. percben félbeszakadt a Ciprusi Kupa döntője, miután a vesztésre álló AEL szurkolói görögtüzet hajigáltak a pályára. A meccset háromnegyed órás szünet után folytatták, az APOEL nyerte meg a kupát. Drámai végjátékot hozott a moldovai bajnokság, amelynek utolsó fordulójában fordította meg az állást az Orhei városát képviselő Milsami a Dacia Chisinauval szemben, és hódította el története első bajnoki címét.

Moldova Milsami Lettország Jelgava Eurofutball Ciprus

Videó: Stieber betekerte, Guzmicsot kiállították - légiós-összeállítás

2015-02-23 10:15:58

Jól szerepeltek a magyar légiósok ezen a hétvégén. Stieber Zoltán a Borussia Mönchengladbach ellen szerezte meg a vezetést a Hamburgnak, míg Cipruson Leandro de Almeida góljával győzött 1–0-ra az Omonia a tavalyi alapszakaszgyőztes AEL vendégeként. Lengyelországban Lovrencsics Gergő készítette elő a poznaniak első találatát, de történt egy szerencsétlen eset is - a Wisla Kraków magyar légiósát, Guzmics Richárdot a 91. percben kiállította a játékvezető, miután egy kezezésért megkapta második sárga lapját is.

videó Wisla Kraków Stieber Zoltán Omonia Lovrencsics Gergő Lech Poznan

Eurofutball: óriási botrány, fejbe dobták a volt Vidi-védőt

2014-05-17 18:47:42

Félbeszakadt a ciprusi labdarúgó-bajnokság aranyérméről döntő AEL–APOEL rangadó szombat délután, mivel egy behajított petárda fejbe találta az APOEL egyik játékosát, Kakát, akit kórházba kellett szállítani.

eurofutball APOEL AEL