Nyerni kell Wigan-ben!

Vágólapra másolva!
2013.03.29. 11:03
Címkék
Fontos lépést tehetünk a bennmaradás érdekében ha nyerünk a Wigan otthonában! Lehet azzal jönni, hogy 40 ponttal bent lehet maradni (nekünk most...

Fontos lépést tehetünk a bennmaradás érdekében ha nyerünk a Wigan otthonában!Fontos lépést tehetünk a bennmaradás érdekében ha nyerünk a Wigan otthonában!

Lehet azzal jönni, hogy 40 ponttal bent lehet maradni (nekünk most 34 van), de nem kell hátra dőlni. 7 pontra vagyunk a kiesőzónától és még hátra van 8 meccsünk.

Vigyázni kell, mert az ilyen létfontosságú meccseken a Wigan nem egyszer meglepte ellenfelét és évről évre képesek a kieséstől megmenekülni.

Én személy szerint ez után a meccs után (itt) utáltam meg a Wigan-t.

Ha a tabellát a hazai pályán elért eredmények alapján néznénk, akkor azt vennék észre, hogy a Wigan az utolsó helyen lenne (itt).

A vendég mérleg meg itt található.

A 2 csapat formája itt.

18 hónappal ezelőtt léptünk utoljára pályára a DW Stadionban és 1:1-et játszottunk. Watson góljára Hoolahan tudott válaszolni.

2012 március 11-én hazai pályán 1:1-et játszottunk ellenük. Hoolahan vezetést szerzett, de Moses egyenlíteni tudott.

Az idei szezonban december 15-én találkoztunk velük, akkor 2:1-re nyertünk. Hoolahan ismét gólt rúgott és rajta kívül Pilkington is betalált.

A Norwich győzelem esetén akár a 10. helyre is felugorhat, ha a Wigan nyer akkor ők beérik a még éppen nem kieső helyen álló Aston Villát.

Chris Hughton a csütörtöki sajtótájékoztatón megerősítette, hogy Tettey felépült a sérüléséből, de Pilkington játékára azonban nem számíthat.

A Sunderland elleni meccsen kiállított Mark Bunn helyét Lee Camp fogja elfoglalni.

Russell Martin se játszhat, mert ő a Skót nemzeti csapat meccsén lesérült.

A Wigan-nél csak Antolin Alcaraz és Callum McManaman játéka kérdéses.

Hughton röviden így jellemezte a Wigan elleni meccset: "A mi formánk megérdemelt. Mi egy csapat vagyunk amely nagyon keményen dolgozik a pontokért. Nem lesz könnyű idegenben pontot szerezni."

A mérkőzést Howard Webb fogja vezetni, aki utálja nekünk a Fulham elleni 0:0-s meccsen fújt. A Wigan-nek pedig a Reading ellen 3:2 megnyert meccsen.

Végezetül itt a két csapat legutóbbi 5 egymás elleni mecce:

NORWICH CITY 2-1 Wigan Athletic 15/12/2012 – Premier League
NORWICH CITY 1-1 Wigan Athletic 11/03/2012 – Premier League
Wigan Athletic 1-1 NORWICH CITY 13/08/2011 – Premier League
NORWICH CITY 2-0 Wigan Athletic 09/04/2004 – Division One
Wigan Athletic 1-1 NORWICH CITY 04/10/2003 – Division One

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik