Garrido nem akar kiesni a csapattal!

norwichfc | 2013.04.06. | 07:04

A kölcsönben lévő spanyol szélső hátvédünk 2007-ben a Real Sociedad-al átélt egy kiesést. Ezt az érzést nem akarja még egyszer átélni. Garrido...


Hirdetés

A kölcsönben lévő spanyol szélső hátvédünk 2007-ben a Real Sociedad-al átélt egy kiesést. Ezt az érzést nem akarja még egyszer átélni.

Garrido 2007-ben a Real Sociedad színeiben kiesett a La Ligából, most nem szeretné ugyanezt az érzést átélni.

"Sajnos én a Sociedad-dal kiestem néhány évvel ezelőtt és ez egy nagyon rossz érzés, ha kiesel, mert ez egy fekete pont a karrieredben."

"Senki sem akarja hogy kiessen a csapat. Ez volt az ami nagyon sok San Sebastian  szurkolót kiábrándítót.

Jobb nem gondolni erre, mert ez egy rossz érzés. Ha a legmagasabb ligában játszol a nyomás mindig ott van. Sokkal nehezebb nyomás alatt nyerni és elhagyni a tabellának annak a részét ahol senki nem akar lenni."

"A csapat bizakodik. A helyzet lehet jobb mint most és lehet rosszabb is. Tudjuk, hogy hol vagyunk, tudjuk hogy a legfontosabb meccsek jönnek.  Azt hiszem a csapat szellemünk elég jó."

"A 6 pont tökéletes lenne. Azt hiszem 40 pont vagy kevesebb oké lenne. Nem tudom ezt most."

Hughton egyébként Garrido-t kölcsönbe szerződtette, de ennek ellenére is többnyire a kezdő csapatban látjuk a spanyol hátvédet.

Nem lennénk meglepve ha végleg megvennénk őt.

"A legfontosabb az hogy megnyerjük a Swansea elleni meccset. Ha nyersz több önbizalmad lesz."

Garrido a csapat teljesítményére is kitért: "Ez egy csapatmunka eredménye. Igen, igyekszünk a munkákat végezni és tudjuk hogy mindenki segít."

"Egyes meccseket elismerve 4 vagy 5 olyan ami szörnyű volt, de a csapat általában meglehetősen nagyvonalú volt. Ez nem csak a hátvédek, hanem a csapat védelme, így mindenki próbál segíteni. A szélsők segítenek nekem, vagy a másik hátvéd. Azt hiszem mindenki hatalmas kezet ad."

Garrido egyébként már lenyilatkozta hogy szívesen maradna a klubunknál.

"Én már mondtam sokszor, hogy jól érzem magam. Annyira kényelmes itt. A lényeg az hogy maradjak itt ameddig csak tudok. Minden nyitva van. Meg kell várni hogy a Norwich City befejezze ezt a szezont. Személy szerint én szeretnék itt maradni, mert boldog vagyok itt."

norwichfc

Címkék

Friss kommentek

Blogarchívum