Összefoglaló a felkészülésről a 2015/2016-os szezonra!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.08.08. 17:08
Címkék
A csapat bizakodva, drasztikusabb változtatások nélkül kezdte el a felkészülést a 2015/2016-os szezonra. A csapat július 11-én játszotta első...

A csapat bizakodva, drasztikusabb változtatások nélkül kezdte el a felkészülést a 2015/2016-os szezonra.A csapat bizakodva, drasztikusabb változtatások nélkül kezdte el a felkészülést a 2015/2016-os szezonra.

A csapat július 11-én játszotta első felkészülési meccsét, a Gorleston otthonában, amit 7:0-ra meg is nyert. Jerome három gólt szerzett, a maradék 4 gólon Vadis, Andreu, Grabban és Howson osztozott.

Július 14-én a csapat már a Hitchin Town otthonában lépett pályára. Ezen a meccsen Andreu ért el mesterhármast, Jerome és O'Neil két gólt szerzett, rajtuk kívül még Hooper, Hoolahan és Whittaker is betalált.

Július 17-én a csapat a Cambridge United-hez látogatott. Bár Barry Corr góljával még 1:0-s hazai vezetéssel mentek félidőre a csapatok, de a második félidőben Hooper, Ricky és Toffolo góljával végül 3:1-re nyert a Norwich.

Július 20-án már Ausztriában lépett pályára a Norwich. Az edző táborban a Maccabi Haifa-t fogadták, akik Alon Turgeman góljával 1:0-ra nyertek.

Július 25-én már a FC Augsburg-al játszott a csapat. A mérkőzésen a Fradi által is megkörnyékezett Trochowski gólt lőtt, de Mulumbu és Grabban gólával végül 2:1-re nyert a Norwich.

Július 28-án a West Ham jött megünnepelni a Carrow Road 80. születésnapját. A meccs egyetlen gólját Toffolo szerezte, csak sajnos a Norwich kapujába talált be.

Július 29-én a Norwich szinte teljesen ifi kerettel állt ki a John Reames emlék kupán, ami meg is látszott, mert a Lincoln City Jack Muldoon góljával nyerni tudott.

Az utolsó felkészülési meccsen a Norwich hazai pályán 2:1-re verte a Brentford-ot, Hoolahan és Jerome góljával.

Ahogy az lenni szokott, minden évben új mezeket kapnak a csapatok. Ez alól a Norwich sem kivétel. A hazai mez is valamilyen szinten sok szurkolónál kiütötte a biztosítékot, mert az Aviva szponzor jól láthatóan kivan emelve a mezen.

Az idegenbeli mez teljesen zöld lett, sárga vonalakkal, de a harmadik számú mez, egyenes botrányos.A rögby beütésű mez sok embernél kiütötte a biztosítékot. Tulajdonképpen a harmadik mezeket nagyon ritkán használják a csapatok, ez csak olyan reklám fogásnak jó.

A csapat keretében is történtek változások: Dorrans 3 millióért végleg Norwich-os lett, Mulumbu ingyen jött, aki Dorrans-al már együtt játszott a West Bromwich-ban.

Jake Kean cserekapusnak jött elvileg, rajta kívül még jött Brady, akiért 7 milliót kért a Hull City.

Becchio végre távozott, a Club Atlético Belgrano-hoz írt alá, Mark Bunn az Aston Villa-hoz ment, Callan-McFadden és Cuéllar még nem talált csapatot, Garrido az UD Las Palmas-hoz ment, Ignasi Miquel a szintén spanyol Ponferradina-hoz írt alá, Cameron McGeehan pedig a Luton Town-hoz írt alá. Az ifista Sam Kelly is még csapat nélkül van.

Kölcsönadogatások is voltak. André Wisdom egész szezonra jött, Carlton Morris január 1-éig a Hamilton-hoz került, Remi Matthews pedig a Burton Albion-é lett január 2-áig.

A csapat lejátszotta első bajnoki meccsét a 2015/2016-os szezonban, azonban az első meccs rosszul sikeredett, mert a Crystal 3:1-re nyerni tudott. Következő meccs a Sunderland otthonában lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik