Rövid hírek!

Vágólapra másolva!
2015.06.17. 17:06
Kisorsolták a Premier liga 2015/2016-os menetrendjét, a Chesfield leépülő keretéből mi is hozhatunk el egy játékost, Becchio pedig valószínűleg...

Kisorsolták a Premier liga 2015/2016-os menetrendjét, a Chesfield leépülő keretéből mi is hozhatunk el egy játékost, Becchio pedig valószínűleg megtalálta a következő klubját.Kisorsolták a Premier liga 2015/2016-os menetrendjét, a Chesfield leépülő keretéből mi is hozhatunk el egy játékost, Becchio pedig valószínűleg megtalálta a következő klubját.

Rövid hírekbe lett összefoglalva a Norwich City-vel kapcsolatos történések.

Alex Neil hosszabbított! Azt még maga a transfermarkt.co.uk sem tudja, hogy mennyi évre hosszabbított, de a Norwich hivatalosan közölte, hogy hosszútávú megállapodást írtak alá a felek.

Neil-nek a nyáron az első feladata az lesz, hogy Kyle Lafferty-t megnyugtassa, mert az észak-ír játékos szeretne bizonyítani és valószínűleg Neil meg is adja a lehetőséget a bizonyításra.

A 2015/16-os szezont a kanáriak a Crystal Palace ellen kezdik.

James McArthur nyilatkozott a Crystal Palace honlapján, hogy várja a szezon kezdést. Érdekes, hogy Neil pont ő rá is pályázik.

Luciano Becchio július 1-étől az argen Club Atletico de Belgrano-ban folytatja.

Neil Sam Clucas-ért 1,5 milliót adna a Chesterfield-nek.Sam 24 éves, de szelső középpályásként és csatárként is bevethető.

Ricky van Wolfswinkel sorsa kérdéses, mert ugyan visszatért a Norwich-hoz, de Grabban Jerome, Hooper és még Laffery is előtte jár a kezdő csapatba kerüléshez. Jobb lenne eladni, de eddig nem érkezett érte ajánlat.

A Chelsea megint a Ruddy, Rob Green kettősnél érdeklődik, ugyanis egyre biztosabb, hogy Petr Cech távozik a londoni kékektől.

Csak remélni lehet, hogy Martin marad a védelem tengelyén és Whittaker mellé érkezik egy kihívó, vagy az egyik középhátvéd (Miquel) leszt Whittaker cseréje, vagy esetleg Elliott Bennett, aki már bizonyított azon a poszton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik