Meccs előzetes Alex Neil szemszögéből!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.05.08. 13:05
Címkék
Tettey felépült, Jerome és Whittaker kétséges, de Neil mindenképp viszi őket az Ipswich otthonába. Tettey kihagyta a Rotherham és a Fulham elleni...

Tettey felépült, Jerome és Whittaker kétséges, de Neil mindenképp viszi őket az Ipswich otthonába.Tettey felépült, Jerome és Whittaker kétséges, de Neil mindenképp viszi őket az Ipswich otthonába.

Tettey kihagyta a Rotherham és a Fulham elleni meccset térd probléma miatt, de péntek reggel beszélt Neil-el, hogy teljes értékű edzést képes végezni.

Tettey kapta az idei szezonban a 'középpálya motorja' nevet, mert az eddigi tulajdonosa Bradley Johnson bal középpályás lett. Johnson ezt aligha bánja, mert az év játékosa lett.

Whittaker és Jerome is felépült, így egyedül Grabban fog hiányozni, mert ő elvan tiltva.

"A mai edzés fogja meghatározni a dolgokat."-legalább is Neil szerint

"Cameron ma csatlakozott. Mindenki rendben van a Fulham elleni meccs óta Grabban kivételével, aki eltiltott."

"Azt hiszem, hogy az a legfontosabb, hogy bizakodva várjuk a meccset, mert ez tesz minket erősebbé."

"Nem szeretném, ha bármilyen probléma is hátráltatná az ilyen típusú meccset. Van, hogy figyelemmel kísérjük a terhelést."

Neil-nek már csak az utolsó simítások maradtak hátra a rangadó előtt.

"Izgatott vagyok most. Nagyon várom ezt a meccset. Este pihenünk és szombat reggelre teljesen felkészültek leszünk. Azt hiszem ez borítékol minden igényt."

Neil kitért a kölcsönadott játékosokra is.

"Michael Turner a szezon végéig lett kölcsönadva, azaz május végéig. Ugyan ez jellemző Lafferty-re is."

"Ugyanakkor Josh és Jacob alkalmas arra, hogy a szezon végén kölcsönbe menjenek."

Turner hivatalosan ugyan a Fulham játékosa, de a Fulham számára véget ért a szezon, ezért vissza kell térnie. Lafferty-éknek még 5 fordulójuk van a bajnokságból és nem árt igyekeznie, mert eddig csak 1 gólt szerzett.

További kölcsönadott játékosok közül Ricky-éknek még van 3 bajnoki meccsük, Jacob Murphy visszatért a Colchester United-től, Harry Toffolo osztályozót (Play-Off) játszik a Swindon-nal, de Louis Thompson is a Swindon-nak van kölcsönadva.

Cameron McGeehan a Luton-nál volt, de már ott is vége a szezonnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik