Beszámoló a kölcsönadott játékosokról!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.03.19. 23:03
Nyolc játékos távozott kölcsönbe a Norwich-tól. Nézzük, hogy legutóbb ki hogyan teljesített a jelenlegi klubjában. Michael Turner: Kezdőként...

Nyolc játékos távozott kölcsönbe a Norwich-tól. Nézzük, hogy legutóbb ki hogyan teljesített a jelenlegi klubjában.Nyolc játékos távozott kölcsönbe a Norwich-tól. Nézzük, hogy legutóbb ki hogyan teljesített a jelenlegi klubjában.

Michael Turner: Kezdőként debütált hazai pályán a Leeds United ellen, de a vendégek simán, 3:0-ra nyertek. Bár a londoniak jobbak voltak, de a helyzeteiket nem tudták gólra váltani.

Turner 3.7-es osztályzatot kapott, de nem neki volt a leggyengébb eredménye. Jazz Richards csupán 2.9-es osztályzatot kapott. A Fulham ezzel közelebb került a kieséshez.

Nyilván azért lett kölcsönadva a szezon végéig, mert kiszorult a kezdőből.

Kyle Lafferty: A törökök számolnak vele. Van, hogy kezd és van, hogy becserélik. Február 2-án gólt lőtt az Eskisehirspor-nak, ezzel beállítva a 3:0-ás végeredményt. A szezon végén jön csak vissza.

Wolfswinkel: A Saint Étienne-ben szinte kezdő játékos, de 24 meccsen szerzett 5 gólja nem éppen sok.

A holland már többször elmondta, hogy nem akar visszatérni a Norwich-hoz és végleg a franciák játékosa akar maradni.

Louis Thompson: Adams hozta a klubhoz, de erre a szezonra vissza kölcsönözte a Swindon Town-hoz a 20 éves középpályást.

Louis kezdőként játszik és 29 meccsen már 2 gólt is szerzett. Kérdés, hogy a Norwich, amúgy is erős középpályás keretéből kit tudna kiszorítani.

McGeehan: Adams egyik kedvenc ifistáját már harmadszor adtuk kölcsön. Február 14-én került a Luton-hoz a szezon végéig, ahol 5 meccsen már 1 gólt szerezett.

Harry Toffolo: A még csak 19 éves balszélső szintén a Swindon Town-nál játszik. Az angol U19-es játékos 21 bajnoki meccsen már szerzett 1 gólt.

Josh Murphy: Sokak szerint ebben a szezonban megfogja mutatni, hogy mire is képes.

Egy kevesett játszott is és a haldokló Blakcpool-nak gólt is lőtt, de most a Wigan-nek lett kölcsönadva egy hónapra. Bár nem lepődne meg senki, ha a szezon végéig ott maradna.

Jacob Murphy: Már ötször adtuk kölcsön a fiatal csatárt. A Blackpool-ban jól ment neki, de egy ostoba képfeltöltés miatt kitették a szűrét. A Scunthorpe-ban rövid ideig játszhatott, most a Colchester United-nél van a szezon végéig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik