Mark Robson távozik!

Vágólapra másolva!
2014.11.10. 18:11
A csapat gyengén szerepel és ennek meg is van a következménye. A csapat edzőjének Mark Robson-nak, azonnali hatállyal felbontották a szerződését. A...

A csapat gyengén szerepel és ennek meg is van a következménye. A csapat edzőjének Mark Robson-nak, azonnali hatállyal felbontották a szerződését.A csapat gyengén szerepel és ennek meg is van a következménye. A csapat edzőjének Mark Robson-nak, azonnali hatállyal felbontották a szerződését.

A Norwich City kiadott egy hivatalos nyilatkozatot melyben az áll, hogy Neil Adams szakmai stábjából Robson távozik. Gary Holt továbbra is a csapat edzője marad.

A nyilatkozat szövege a következő: "A város megerősíti, hogy a csapat edzőjének Mark Robson-nak a szerződését azonnali hatállyal felbontja. A klub szeretné megköszönni Mark munkáját és a Norwich City minden jót kíván a jövőjéhez."

"Az első csapat edzője, Gary Holt továbbra is segítséget fog nyújtani Neil Adams-nak és nem lesz további változás a klubnál ebben az időszakban."

Robson 2013 októberében csatlakozott a csapathoz, akkor a fejlesztési csapatot (development squad) irányította, majd Hughton távozása után a felnőtt csapathoz került.

Ez a második változás Adams irányítása óta, az első változás Joe Royle távozása volt, aki visszatért az Everton-hoz. Robson távozása annak köszönhető, hogy a csapat a legutóbbi 10 meccséből csak kettőt tudott megnyerni. A csapat csak a tizedik helyen áll. 6 pontra lemaradva az éllovas Derby-től.

A következő mérkőzést november 22ikén, a Brighton ellen fogják játszani a Carrow Road-on.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik