Röpke hírek!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.07.22. 19:07
Gyors hírekkel jelentkezik a blog, mert a "nyári szünet" a szerkesztők idejét is elérte. A Norwich érdeklődik az Arsenal védekező középpályása...

Gyors hírekkel jelentkezik a blog, mert a "nyári szünet" a szerkesztők idejét is elérte.Gyors hírekkel jelentkezik a blog, mert a "nyári szünet" a szerkesztők idejét is elérte.

A Norwich érdeklődik az Arsenal védekező középpályása, Francis Coquelin iránt.A fiatal játékos szinte nem fér be az Arsenal csapatába, ezért az ágyúsok túladhatnak rajta. A Norwich-on kívül a Cardiff City is érdeklődik a játékos iránt.

A játékos értéke 2,5 és 3 millió angol font között mozog.

További hírek, hogy a Norwich City a következő négyes megtartására fókuszál: Hooper, Fer, Redmond, Ruddy.

Hooper-ért és Fer-ért a QPR érdeklődik, de inkább utóbbira vetné ki a hálóját Harry Redknapp, mert Hooper-t eddig nem sikerült elcsábítania. A QPR-en kívül Louis van Gaal is vinné Fer-t.

Redmond-ért a Stoke, Southampton kettős érdeklődik, de a Norwich megszabta, hogy minimum 6 millióért vihető a fiatal szélső.

Ruddy-val kapcsolatban az Arsenal-ról cikkeztek, de szerencsére az Arsenal-nál már másik kapusra fókuszálnak.

Érdekesség, hogy Bassong-nak ez volt a harmadik kiesése a Premier ligából. A Newcastle United-el, a Wolverhampton-al és a kanáriakkal is kiesett. Ez után vajon melyik élvonalbeli klub fogja venni?-költői kérdés.

Adams első sorban a védelmet szeretné megerősíteni Bassong távozása miatt, de ezen kívül még 1 posztra szeretne igazolni. Nem tudni hova, bár Coquelin-ből kiindulva ez a középpálya közepe lehet.

Joe Royle máris lelépett! A június 2-án kinevezett tanácsadó az Everton kedvéért lépett le, ahol a fiatalok fejlődését felügyelheti David Unsworth-al.

Adams nem vitte Olaszországba Mark Bunn-t, ezért a cserekapus távozhat, bár a szerződése még a szezon végén lejárt, de a játékos hivatalosan addig marad a kanáriaknál amíg nem talál új klubbot. Arról nem írnak, hogy esetleg maradhat-e, bár Adams inkább Rudd-ot tenné cserekapusnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik