Újabb távozók!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.05.24. 18:05
A kölcsönjátékosok után a klub további két játékost elküldött. A feljutásokat ünneplő David Fox-tól, valamint a szurkolók által "évjátékosának"...

A kölcsönjátékosok után a klub további két játékost elküldött. A feljutásokat ünneplő David Fox-tól, valamint a szurkolók által "évjátékosának" megszavazott Carlo Nash-tól.A kölcsönjátékosok után a klub további két játékost elküldött. A feljutásokat ünneplő David Fox-tól, valamint a szurkolók által "évjátékosának" megszavazott Carlo Nash-tól.

David Fox 2010 nyarán érkezett a Colchester United-től. Igen, attól a Colchester-től akitől a Norwich 2010 nyarán a 7-1-es vereséget elszenvedte. Egyébként egykori sikerkovácsunk Paul Lambert is épp a Colchester-től érkezett.

Fox a szezonvégén feljutást ünnepelhetett a Liga One-ból, majd rákövetkezendő évben a Championship-ből való feljutás ünnepét is átélhette.

Fox a Hughton érában került ki a csapatból, bár nem volt kezdő játékos, de Hughton-nál már a csere padot se nagyon koptatta. Összesen 75 Norwich meccsen léphetett pályára és 1 gólt lőtt. Egyetlen gólját a Fulham ellen megnyert 3:0-s FA kupa meccsen.

Carlo Nash a nyáron érkezett a klubhoz, de nyilvánvaló volt, hogy csak tartalék kapusként lesz számon tartva.

Nash csak 1 meccsen, a Portland Timbers elleni barátságos meccsen lépett pályára. A szurkolók az év játékosa szavazáson rája tették a legtöbb szavazatot, mondván, ő nem hibázott semmit.

"Ők ketten teljesen profi játékosok nagyszerű hozzáállással és kívánok nekik bármi jót a jövőjükhez."-mondta Adams a távozókról.

Hoolahan egyébként ismét beadta az átigazolási kérelmét a klubnak. A Leicester City és az Aston Villa is szeretné megszerezni.

A klub egyébként köszöni Carlo Nash és David Fox erőfeszítéseit és a legjobbakat kívánják nekik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik