Gyors hírek!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.05.28. 10:05
A két kezdőjátékosunkért két különböző klub jelentkezett be, Ruddy-ért szép árat ájanlott az Arsenal. Az Arsenal Wojciech Szczesny mellé...

A két kezdőjátékosunkért két különböző klub jelentkezett be, Ruddy-ért szép árat ájanlott az Arsenal.A két kezdőjátékosunkért két különböző klub jelentkezett be, Ruddy-ért szép árat ájanlott az Arsenal.

Az Arsenal Wojciech Szczesny mellé keres egy méltó vetélytársat, de nem csak Ruddy került szóba. Ruddy-n kívül a Cardiff City kapusa, David Marshall került a képbe.

Wenger akár 15 millár is költhet új kapusra. John Ruddy-ért első körben 6 millát kinált, a kapusért a Crystal Palace is bejelentkezett.

Ruddy mindenképp fontos a csapat számára, mert Carlo Nash távozott, Bunn szerződése a nyáron lejár, míg Declan Rudd-ért a Preston érdeklődik elég erőssen.

A hírek szerint Ruddy esélyesebb arra, hogy Szczesny vetélytársa lehessen.

Robert Snodgrass-ért is gyülekeznek a kérők. Most a Hull City-ről szólnak a hírek, a tigrisek első körben 3 millát kináltak Robert-ért.

Luciano Becchio távozása is erősen valószínű, az argentin csatárért a Sunderland és egykori klubja, a Leeds United érdeklődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik