A vörös ördögök elleni meccs előzetes!

Vágólapra másolva!
2013.12.28. 09:12
Címkék
A kanáriak legutóbbi hazai bajnoki meccsen Pilkington fejesével nyerni tudtunk. Lehet számítani most is a meglepetésre? A kanáriak az eddigi 9 hazai...

A kanáriak legutóbbi hazai bajnoki meccsen Pilkington fejesével nyerni tudtunk. Lehet számítani most is a meglepetésre?A kanáriak legutóbbi hazai bajnoki meccsen Pilkington fejesével nyerni tudtunk. Lehet számítani most is a meglepetésre?

A kanáriak az eddigi 9 hazai meccsükből 3-3-3 győzelmet, döntetlent és vereséget tudnak felmutatni. Ha a hazai eredmények szerint számítana a bajnokság, a csapatunk a 11. helyen lenne. A kanáriak 19 pontot szereztek eddig, ebből 12-t hazai pályán.

A Manchester United a 3. legjobb csapat idegenben. 5 győzelem mellett 2-2 döntetlen és vereség a mérlegük.

A két csapat utoljára október 29-én a Ligakupában találkoztak, akkor a MU az Old Trafford-on magabiztos 4:0-s sikert aratott.

Hughton továbbra sem számíthat Elliott Bennet, Tettey és a legutóbbi MU-t verő Pilkington-ra sem. Turner eltiltott lesz, de az ő posztjára Ryan Bennett, vagy Russell Martin kerülhet. Továbbá Jonny Howson játéka is erősen kérdéses.

A MU-nál Van Persie, Nani, Fellaini és Phil Jones nagy valószínűséggel kihagyja a mai mérkőzést.

Érdekesség, hogy csütörtökön mindkét csapat pályára lépett. A Manchester United a Hull otthonában nyert 3:2-re, míg a kanáriak 2:1-re kikaptak a Fulham ellen.

A már említett Pilkington feje 2012 november 17-én volt, azt követően kétszer is 4:0-ra kaptunk ki az Old Trafford-on.

A MU legutóbbi 5 bajnoki meccséből 2-t elvesztett, de 3-at megnyert.

A Norwich City legutübbi öt meccsén csak a West Brom-ot tudta megverni, döntetlenezett a Sunderland és a Swansea ellen, ráadásul kikapott a Fulham és a Liverpool ellen.

A Man Utd házi gólkirálya Wayne Rooney 9 góllal, míg a Norwich-nál Gary Hooper már 5 gólnál jár, mögötte 3 góllal Leroy Fer követi.

A kanáriakkal kapcsolatos hír, hogy a 30 éves középpályásunk David Fox december 29-én tér vissza a Barnsley-tól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik