Egy kis betekintés az U21-be!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2013.11.30. 08:11
A Norwich City akadémiája büszke arra, hogy Angliát tekintve a fiatal tehetségek képzésében az elitbe tartozik. Az akadémián 20 alkalmazott dolgozik...

A Norwich City akadémiája büszke arra, hogy Angliát tekintve a fiatal tehetségek képzésében az elitbe tartozik.A Norwich City akadémiája büszke arra, hogy Angliát tekintve a fiatal tehetségek képzésében az elitbe tartozik.

Az akadémián 20 alkalmazott dolgozik teljes munkaidőben. Az U21-es fejlesztési csapat munkájáért a nyárig Scott Marshall felelt, aki azonban az Aston Villa-hoz igazolt.

A dolgozók képeit lejjebb görgetve IT találjátok. A jelenlegi U21-es keret ITT.

Mit is takar az Elit játékos teljesítményi terv?
Ez egy hosszabb távú jövőkép azzal a céllal, hogy az angol labdarúgásban képesek létrehozni a legjobb akadémiákat a világon, így a klubok több és jobb minőségű játékosokat nevelhetnek ki.

Az már észrevehető hogy az U19-esnek is van BL meccs, ugyanazzal a csapat ellen, akik ellen a nagy csapatos társaik is megmérkőznek.

Úgy alakult, hogy az akadémiák vezetői, a Premier liga klubok és a futball liga szövetség vezetői összeültek és konzultációt folytattak. A fejlesztések érdekében már 22 alkalmazott dolgozik az ifiakadémiákon.

A Premier Liga és az FA is befektet a fiatalok nevelésében, úgy hogy támogassa a klubokat.

A játékosok programja: A csapatok ligákban játszanak. Ezek adják a fejlesztési fázist egy fiatalnak és első sorban a régióban lévő többi csapattal meccseznek, de nincs korlátozva, hogy mennyit léphetnek pályára a tartalék csapatban.

A klub U16-os és U18-as csapata egy napon lép pályára, míg a U21-es fejlesztési csapat ugyanazzal az ellenféllel játszik, mint a felnőtt csapat. Az U16-os és U18-as csapatunk a Colney képzési központban lépnek pályára.

Az U21-es csapatnak a szezonban legalább négyszer pályára kell lépniük a Carrow road-on, a többit a Colney-ba.

Az EPPP célja, hogy:

-Növelje a saját nevelésű játékosokat és minél profibb szerződés kösse azokat a klubokhoz.

-Edző rendelkezések javítása.

-Hatékony mérési és minőségi rendszer.

-Pozitivan beruházni az akadémiai rendszerekbe.

-Célja, hogy a játékos fejlesztés nyereséges legyen.

Hangsúlyozza még, hogy az edzők több időt töltsenek a játékosokkal. Az új fejlesztéseknek hála a Norwich City fiataljai tavaly kupát is nyertek!

Álltalános cél tehát a saját nevelésű fiatalok kiképzése!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik