Nathan Redmond a Norwich City-ről beszélt!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2013.09.23. 20:09
Nathan Redmond szerint a megfelelő döntést hozta, amikor a Norwich City-hez csatlakozott. Redmond továbbra is bízik abban, hogy a helyes döntést...

Nathan Redmond szerint a megfelelő döntést hozta, amikor a Norwich City-hez csatlakozott.Nathan Redmond szerint a megfelelő döntést hozta, amikor a Norwich City-hez csatlakozott.

Redmond továbbra is bízik abban, hogy a helyes döntést választotta, amikor a Norwich City-hez szerződött.

A 19 éves szélső nyáron érkezett a Birmingham City csapatától, de vele együtt a kritikus szavak is megérkeztek, mivel még túl fiatalon debütálhat a Premier Ligában.

Akadnak olyanok akik szerint Redmond-nak jobb lett volna más (alacsonyabb osztályú) csapatban játszania, de ha valahol bizalmat kap az csakis a Norwich City.

Ugyanis Chris Hughton-nal már dolgozott együtt még a Birmingham City-nél.

"A városban mindenki fantasztikus volt."-kezdte Redmond.

"Nem hiszem, hogy lett volna jobb város. Birmingham egy nagy város, ahol 4 vagy öt klub van, és így a rajongók tábora kicsit keveredett."

"De itt tudod csak a Norwich city van és a klub nagyon sokat jelent az itteni embereknek. Ha megmutatod, hogy keményen dolgozik a csapat és a klub, akkor a rajongók dalokkal visszafizetnek és megkapod a dicséretet amikor lejössz a pályáról."

"Szóval ezért nagyon könnyű itt letelepedni. Már nem volt probléma, csak azt tudom, hogy megyek, keményen dolgozok és focizok."

Redmond kitért még Chris Hughton is:
"Ő tudja, hogy van okos labda és tudja, hogy meg kell változtatni az én játékomat nagyon és ezért tudja, hogy mit tegyek a jövőben."

"A srécok nem állíthatnak meg amikor a labdával futok. Ők mindig bíztatnak, hogy menjek előre és vegyem ki a részemet."

"Jogom van kifejezni magam, előre menni és ezeket figyelembe venni. Meg kell győződnöm róla, hogy ezek a dolgok nem magától értetődnek meg."

"Itt a város gyönyörű, a labdarúgó klub csodálatos és nincs itt semmi, ami engem megállítson a játékom javításában."

Nathan Redmond egyébként 4 000 000 €-t ér és szerződése 2017 augusztus 30-ikáig szól!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik