Russel Martin ismert ember akar lenni az északi határ felett!

2520162 25201622520162 2520162
Vágólapra másolva!
2013.06.09. 21:06
Címkék
Russel Martin már szerepelt a skót nemzeti válogatottban néhány éve de akkor csak néhány barátságos meccsen szerepelt-és Martin pont ezen szeretne...

Russel Martin már szerepelt a skót nemzeti válogatottban néhány éve de akkor csak néhány barátságos meccsen szerepelt-és Martin pont ezen szeretne változtatni.

A 27 éves védő rendszeresen szerepelt hazája válogatottjában de legtöbbszőr csak csereként állt be-de ezt sikerült megváltoztatnia pénteken amikor is tétmeccsen is debütált Horvátország ellen.

Martin már bemutatkozhatott a jelenlegi szövetségi kapitány Gordon Strachan keze allatt, de a védő nagyon reméli, hopgy ezt még több szereplés fogja követni-és ezáltal hazájában is többen fogják ismerni.

"A repülőtérről minden alkalommal taxival megyek el de még egyetlen taxisofőr se tudta, hogy ki vagyok."

"Beültem egy taxiba és kértem a sofőrt, hogy vigyen el engem a Mar Hall-hoz (a skót válogatott edzőpályárára) és megkérdezte, hogy az egy jó hely de mi dolgom van ott, én mondtam rá, hogy focizni jöttem és megkérdezte kinek?, elmondtam neki aztán, hogy ki vagyok és megkérdezte, hogy Paul Lambert még mindig a Norwich edzője-e."

"Ez nem a legjobb dolog de csak rajtam múlik, hogy híresebb leszek-e. Meg akarom mutatni, hogy mit tudok."

"A következő évben ilyenkor vissza szeretnék nézni az elmúlt évemre és azt szeretném mondani, hogy az összes meccsen játszottam. És az emberek azt mondják rám, hogy: elég jó játékos, van helye a csapatban."

"Tudok játszani jobb hátsóként de jobban kedvelem ha középső védőként játszatnak."

"Mostanában gondolkodtam azon, hogy váltsak-e de egyelőre azon az állásponton vagyok, hogy míg itt vagyok addig megteszek mindent ezért a csapatért."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik