Chris Hughton dilemmában!

2520162 25201622520162 2520162
Vágólapra másolva!
2013.05.02. 21:05
Chris Hughton elmondta, hogy örül a kapusai között kialakult versengésnek. John Ruddy kimaradt a hétvégi QPR elleni meccs keretéből mivel nem...

Chris Hughton elmondta, hogy örül a kapusai között kialakult versengésnek.Chris Hughton elmondta, hogy örül a kapusai között kialakult versengésnek.

John Ruddy kimaradt a hétvégi QPR elleni meccs keretéből mivel nem rég épült fel egy öthónapos comb sérülésből. A QPR elleni mérkőzés kezdőjében a kapus Mark Bunn volt míg a cserepadon Lee Camp foglalt helyet.

Chris Hughton kitartott azon álláspontja mellett, hogy csak teljesen egészséges játékosokat válogat a kezdőbe.

"John már játszott két meccsen de elégedettek vagyunk Mark szereplésével." nyilatkozta Hughton.

"Ez nagyon nehéz John-nak mivel most sérülésből tért vissza és meccshiányban szenved. Ó mindent megtesz annak érdekében, hogy fitt legyen és játszhasson és most már újra teljes edzéseket végez szóval kijelenthetjük, hogy teljesen felépűlt. Minden játékosnak miután volt egy hosszabb sérülése a legfontosabb, hogy újra felvegye a ritmust de ez a kapusoknál egy kicsit más."

Hughton ezenkívűl még megdícsérte az angol ifjúsági védőjét Ryan Bennett-et is aki gólt szerzett az angol U21-es válogatottban.

A menedzser beszélt többek között a skót válogatott Steven Whittaker kimaradását a csapatból.

"Ő csak kicsit fájlalta a térdét és ezért úgy döntöttem, hogy nem kockáztatom a szerepeltetését egy nagyobb sérülésért."-mondta "Szerintem ez helyes döntés volt és reméljük, hogy szombaton már bevethető állapotban lesz."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik