Turner előre tekint a Man City ellen!

2534624 25346242534624 2534624
Vágólapra másolva!
2012.12.28. 09:12
Címkék
Csapatunk ezúttal a Manchester City-t fogadja! " Ők a bajnokai a tavalyi bajnokságnak és világszínvonalú játékosok alkotják. " - nyilatkozta...

Csapatunk ezúttal a Manchester City-t fogadja!Csapatunk ezúttal a Manchester City-t fogadja!

" Ők a bajnokai a tavalyi bajnokságnak és világszínvonalú játékosok alkotják. " - nyilatkozta Michael Turner.

A Norwich City védője Michael Turner azt nyilatkozta, hogy készen áll egy " kemény meccsre " a Manchester City ellen szombaton a Carrow Road-on.

Turner részese volt az 1:0-ás vereségnek az európai bajnok Chelsea ellen karácsony másnapján, de most már Roberto Mancini és a tavalyi bajnok jön a városba.

Juan Mata lenyűgöző teljesítményt nyújtott szerdán, de a hangsúly most már a Manchester City-re tér átt. Turner reméli, hogy nyomába érhetnek egykori csapatának a Sunderland-nek, akik a Manchester City-t 1:0 arányban hazai pályán győztek le .

Ezt mondta a Norwich-i játékos: " Ez kemény meccs lesz, a Manchester City a tavalyi bajnok, és ők magas színvonalon játszanak. "

" A Sunderland már megverte őket 1:0 arányban. Mi csak remélni tudjuk, hogy az ewlmúlt hetek és napok kemény munkája meghozza számunkra a kívánt eredményt. "

Amióta a " Fekete Macskáktól " eligazolt a Norwich-ba a nyáron, Turner most sokat játszik és bevallja, élvezi a mellette játszó másik védő játékát, aki szintén nyári igazolás volt ( Sebastien Bassong ).

Hozzátette: " Elégedett vagyok azzal ahogy játszok és szerintem jó partnerek vagyunk. Egy kicsit csalódottak vagyunk, mert az elmúlt néhány meccset meg is nyerhettük volna, de azt hiszem, a dolgok helyes irányba mennek. Öszzetartunk, mint egy csapat.

A Norwich vereséget szenvedett a Chelsea-től. Ezzel véget ért egy nagyon jó sorozat, 5 egymás követő hazai győzelem a bajnokságban. A különbség a 18. helyezetthez képest még továbbra is 10 pont.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik