Everton-Norwich City, egy jó pont!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.11.25. 20:11
A csapat ismét pontot szerzett idegenben, ezúttal az Everton otthonából. A Norwich veretlen formája most is megmaradt bár az ellenfél az az Everton...

A csapat ismét pontot szerzett idegenben, ezúttal az Everton otthonából.A csapat ismét pontot szerzett idegenben, ezúttal az Everton otthonából.

A Norwich veretlen formája most is megmaradt bár az ellenfél az az Everton volt, aki évek óta a Top10-ben végez.

A meccs előtt érdekes dolgot vettem észre. Az Everton-nál Naismith és Jelavic, míg a Norwich-nál Whittaker is Glasgow Rangerstől érkezett. Ez a trió 2 évig csapattársak is voltak.

A Norwich jó formába várta a mérkőzést hiszen a legutóbbi 5 meccsén nem kapott ki és a megszerezhető 15 pontból 9-et szerzett.

A legutóbbi 5 meccset nézve csak a Man City (13), West Brom (12) és a Man Utd (11) gárdája szerzett több pontot.

Az Everton a legutóbb 5 meccsén 3 alkalommal is döntetlent játszott. Ezen kívül 1 vereség és 1 győzelem is összejött nekik.

Az Everton-nak is megvolt a kellő optimizmusa, hiszen a mostani szezonban még nem kapott ki hazai pályán. 3 döntetlen és 2 győzelem a mérlege.

A Norwich a legutóbbi 2 idegenbeli fellépését egyaránt döntetlenre húzta ki.

Hughton bandája az Arsenal elleni 1:0-s győzelem óta még nem talált legyőzőre, pedig a Man. Utd. ellen is pályára léptek.

Összeállítások: Ruddy(82' Mark Bunn)-Whittaker,Bassong,R. Bennett,Garrido-Johnson,Tettey,Snodgrass(89' Jackson),Hoolahan(75' Morison)-Pilkington,Holt

Padon maradt: E. Barnett, E. Barnett, Howson és Tierney.

Már a 12. percben megszerezte a vezetést az Everton amikor is Bryan Oviedo kapott egy felívelt labdát és a 16 oldaláról bepasszolt Naismith-nek, aki a lécc alá bombázott. 1:0.

Oviedo-nak egyébként Whittaker elől sikerült leszerelnie a labdát, majd bepasszolnia.

A 16. percben Ruddy-nak sikerült Baines lövését hárítania és a kipattanó labdát szerencsére fölé rugta Pienaar. Azt azért hozzátenném, hogy nem sokon múlott az újabb kapott gól.Az első félidőben inkább az Everton-nak volt több helyzete, de a Norwich is próbálkozott.

A 69. percben Holt passzolt Snodgrass felé, aki rálőtte ugyan de a kapu előtt Heitinga menteni tudott.

A 74. percben megint Ruddy-nak kellett védeni. Ismét Baines volt veszélyes, aki a félpályáról elindulva eljutott a tizenhatosba és lőni tudott.

A 82. percben lejött az eddig jól védő Ruddy és Bunn állt be a kapuba. Nem tudom, hogy miért is kellett lejönnie Ruddy-nak. A lényeg, hogy ez volt Bunn első bajnoki meccs kanári szinekben.

A 83. percben egy eladott labdát követően Naismith lett kiugratva a védők mögül, de nagyon csúnyán mellé is adta. Mérgébe a földre ütött.

A 85. percben egy jobb oldali beadást követően Pilkington fejelte középre a labdát, de Howard kitudta ütni.

A 90. percben Baines szabálytalankodott a középpálya szélén, majd a beadást Bassong a földön megpattanva a kapuba juttatta.1-1!

Pár hete az Aston villa ellen is egy középpáylásunk, Turner fejesével tudtunk egyenlíte, most pedig egy Bassong is megszerezte első gólját, szintén fejjel.

A lehető legjobbkor egyenlítettünk, hiszen már csak pár perc volt a meccsig.

Ez a döntetlen azt jelenti, hogy idegenben ez volt zsinórban a harmadik döntetlenünk és a 13. helyről várjuk a Soton elleni szerdai meccset.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik