Norwich City-Tottenham....Capital One Cup meccselőzetes

2520162 25201622520162 2520162
Vágólapra másolva!
2012.10.31. 15:10
Címkék
Ma este a Carrow Road-on a Norwich a Tottenham-et fogadja a Capital One Cup meccsen (a Spurs ellen már játszottunk a bajnokságban: 1-1) A Norwich...

Ma este a Carrow Road-on a Norwich a Tottenham-et fogadja a Capital One Cup meccsen (a Spurs ellen már játszottunk a bajnokságban: 1-1)

A Norwich eddig simán legyőzte a két harmadosztályú ellenfelét a Scunthorpe United-et és aDoncaster Rovers-t is Capital One Cup-ban.

Villas-Boas eggyüttese az előző körben a Carlisle eggyüttese ellen lépett pályára és egy magabiztos meccsen 3-0-ra győzőttJan Vertonghen, Andros Townsend, Gylfi Sigurdsson góljaival.

CSAPAT HÍREK:

Norwich: Steven Whittaker és Jacob Butterfield a csapatorvos szerint már Hughton rendelkezésére állhatnak a ma esti meccsen; viszont Russ Martin megsérült az Aston Villa ellen, így nem játszhat.

Tottenham: Scott Parkernek Achilles sérülése van ezért nem játszhat; mígYounis Kaboulnak térdsérüése van ezért az orvosok szerint még nem áll készen játszani;Benoit Assou-Ekotto (térd) és Moussa Dembele (csípő) mint Emmanuel Adebayor (hát)egyaránt kétségeket hoz fel, hogy játszhatnak-e.

Legutóbbi kezdőcsapatok:

Aston Villa v CITY
John RUDDY,
Russ MARTIN,
Sebastien BASSONG,
Javier GARRIDO,
Michael TURNER,
Bradley JOHNSON,
Alex TETTEY,
Wes HOOLAHAN,
Elliott BENNETT,
Anthony PILKINGTON,
Grant HOLT
Southampton v SPURS
Brad FRIEDEL,
Jan VERTONGHEN,
William GALLAS,
Kyle WALKER,
Steven CAULKER,
Clint DEMPSEY,
Tom HUDDLESTONE,
Aaron LENNON,
Gareth BALE,
SANDRO,
Jermaine DEFOE
Előző fellépések egymás ellen:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik