Harc Matt Jarvis-ért!

Vágólapra másolva!
2012.04.12. 22:04
A Norwich City és az Aston Villa harcba száll a Wolverhampton sztárjáért, Matt Jarvis-ért! A Wolverhampton sztár játékosa Matt Jarvis-nek az Angol...

A Norwich City és az Aston Villa harcba száll a Wolverhampton sztárjáért, Matt Jarvis-ért!A Norwich City és az Aston Villa harcba száll a Wolverhampton sztárjáért, Matt Jarvis-ért!

A Wolverhampton sztár játékosa Matt Jarvis-nek az Angol válogatott szereplés miatt nem ártana a következő szezonban is a Premier Ligában játszania?

De! A Wolves valószinüleg kiesik és ha Jarvis az Angol válogatottban szeretne szerepelni, bizony akkor a Premier Ligában kéne játszania a következő szezonban.

Az Aston Villa és a Norwich szivesen szerzödtettné Jarvis-t.

Amennyiben Terry Connor (a Wolves menedzsere) pénzt szeretne látni Jarvis után, akkor jobb lenne ha eladná, ugyanisPaul Lambert szeretné a nyáron megerősíteni a keretét, hogy elkerüljék a kiesést. Jarvis tökéletes lenne Lambert szerint erre a célra.

De a Norwich-on kívül az Aston Villa is érdeklödik Jarvis iránt. Alex McLeish (az Aston) menedzsere nagy rajongója Jarvis játékának.

Matt Jarvis-röl tudni illik, hogy mindössze 25 éves és szélsőként bevethetö. 2007ben a Gillingham csapatától a Wolverhampton-hoz szerzödött. A Wolvesban több mint 150 meccsen 16 gólt szerzett. Az Aston Villa csak szenved ebbe a szezonban, de a hiba nem a keretben, hanem a menedzserben van, hiszen McLeish előzö csapatával, a Birmingham City-vel is csak szenvedett és a végén a klubja búcsúzott a Premier Ligátol, bár Kupát nyert a csapatával abba a szezonban.

Jarvis kivásárlási ára (a Transfermarkt szerint) 7-8 millió font között mozog és a szerződése 2015ig érvényes.

Az idei szezonban 5 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik