Átigazolási pletykák 3: Jay Rodriguez és Jonny Howson

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.01.18. 19:01
Ismét felvetödött pár játékos neve, akit a klubhoz szeretnének csábitani. Nézzük, hogy most kiket is emlitenek. A Norwich kinézte magának a...

Ismét felvetödött pár játékos neve, akit a klubhoz szeretnének csábitani. Nézzük, hogy most kiket is emlitenek.Ismét felvetödött pár játékos neve, akit a klubhoz szeretnének csábitani. Nézzük, hogy most kiket is emlitenek.

A Norwich kinézte magának a Burnley egyik ászát: Jay Rodriguez-t.

A mindössze 22 éves angol csatár a Burnley Fc labdarúgója. A Norwich City ajánlatot tehet, a Burnley-nél nagyra értékelt játékos iránt. Rodriguez eléggé inspiráló formában futbalozik 31 meccsen 14 gólt szerzett és már több Premier Ligás csapat is bejelentkezett érte. Jelenlegi klubja 3,5 millió angol fontért hajlandó eladni, de csak úgy, hogy ha azonnal talál a helyére egy másik csatárt. A Norwichnál remélik hogy legkésőbb a jövő hétvégén létrejöhet az üzlet.

Ha a Norwich valóban leakarja szerződtetni, akkor jobb ha kicsit felgyorsitja az eseményeket, hiszen a Southampton is élénken érdeklődik a játékos iránt.

Másik célpont a Leeds csapatkapitánya Jonny Howson. A klubbunk elfogadható ajánlatot akar tenni a játékosért. A 23 éves játékosnak nyáron lejár a szerződése igy ha klubja pénzt akar érte látni, akkor elkell engednie a januári átigazolási idöszakban. Az ára 1 millió angol font.

A Leeds hivatalos oldalán ez olvasható: "A klub vonakodva, de elfogadta az ajánlatot az alapon, hogy a játékosnak már csak 6 hónapja van a szerződéséböl és kifejezte azon óhaját, hogy játszhasson a Premier Ligában az első adandó alkalommal."

"A klubbunk mártöbb mint 12 hónapja tárgyal a játékossal a szerződés hosszabbitásról, de az ő álláspontja már rendithetetlen. A Premier Ligában akar játszani.Ennek alapján már nem érzem azt a helyzetet, hogy Jonnya LeedsUnitednél marad ebben a pillanatban. A játékos képes lenne akár ingyeneligazolni a jelenlegi szerződéséböl. Miközben elfogadta az ajánlatot, klubbunk csalódott, hogy az üzlet jelenlegi helyzete nyilvánosságra került. "

Véleményem szerint én már kiváncsi vaok , hogy végbe-e jön a üzlet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik