Peyton Manning az új király; a Ramsé az év játéka?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.22. 17:58
2014-ben is hétről hétre jelentkezik a Red Zone! Sorozatunkban a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fordulóinak legérdekesebb eseményeiből szemezgetünk. Tartsanak velünk, 20 pontból álló összeállításunkból olyan részleteket is megtudhat, amelyeket eddig nem ismert!

20 YARD – GRONK ÖCCSE LEPIPÁLTA A BÁTYÓT, MONTANA FIA NEM ÚGY OLDOTTA MEG AZ AKCIÓT, AHOGY EDZŐJE VÁRTA
NFL-es hírességek családtagjai is járnak az amerikai futball szamárlétráján, s több-kevesebb sikerrel veszik az akadályokat. A hétvége kellemes meglepetése Glenn Gronkowski, a New England-i Rob öccse volt, aki 62 yardos elkapásával bátyja egyetemi és NFL-csúcsát is megdöntötte a Kansas State játékosaként. A skála másik oldalán Nick Montana, a négyszeres bajnok Joe szintén irányító fia volt, aki a Tulane egyetem játékosaként az UCF elleni meccs első félidejének hajrájában taktikázni próbált, hogy megállítsa az órát, a földhöz vágta a labdát. Az volt a bökkenő, hogy mindezt 4. kísérletnél tette, így csapata elvesztette a pontszerzés lehetőségét – na nem mintha olyan rengeteg esélye lett volna 2 másodperccel a vége előtt pontot szerezni, de mégis...

GLENN GRONKOWKSI TD-JE



NICK MONTANA SPIKE-JA


19 YARD – HA MOST KEZDŐDNE A RÁJÁTSZÁS, A CÍMVÉDŐ SEATTLE NEM LENNE OTT
Ha most kezdődne a rájátszás, a bajnoki címvédő Seattle játékosai csak a tévén nézhetnék a meccseket. Az NFC-ben a Dallas és az Arizona lenne erőnyerő az első körben, amelyben a Detroit csoportrangadón a Green Bayt fogadná, a Carolina pedig a Philadelphiát látná vendégül. Az AFC-ben a Denver és az Indianapolis már a 2. fordulóban lenne, a wild card körben New England–Cincinnati és Baltimore–San Diego meccset rendeznének.20 YARD – GRONK ÖCCSE LEPIPÁLTA A BÁTYÓT, MONTANA FIA NEM ÚGY OLDOTTA MEG AZ AKCIÓT, AHOGY EDZŐJE VÁRTA
NFL-es hírességek családtagjai is járnak az amerikai futball szamárlétráján, s több-kevesebb sikerrel veszik az akadályokat. A hétvége kellemes meglepetése Glenn Gronkowski, a New England-i Rob öccse volt, aki 62 yardos elkapásával bátyja egyetemi és NFL-csúcsát is megdöntötte a Kansas State játékosaként. A skála másik oldalán Nick Montana, a négyszeres bajnok Joe szintén irányító fia volt, aki a Tulane egyetem játékosaként az UCF elleni meccs első félidejének hajrájában taktikázni próbált, hogy megállítsa az órát, a földhöz vágta a labdát. Az volt a bökkenő, hogy mindezt 4. kísérletnél tette, így csapata elvesztette a pontszerzés lehetőségét – na nem mintha olyan rengeteg esélye lett volna 2 másodperccel a vége előtt pontot szerezni, de mégis...

GLENN GRONKOWKSI TD-JE


NICK MONTANA SPIKE-JA


19 YARD – HA MOST KEZDŐDNE A RÁJÁTSZÁS, A CÍMVÉDŐ SEATTLE NEM LENNE OTT
Ha most kezdődne a rájátszás, a bajnoki címvédő Seattle játékosai csak a tévén nézhetnék a meccseket. Az NFC-ben a Dallas és az Arizona lenne erőnyerő az első körben, amelyben a Detroit csoportrangadón a Green Bayt fogadná, a Carolina pedig a Philadelphiát látná vendégül. Az AFC-ben a Denver és az Indianapolis már a 2. fordulóban lenne, a wild card körben New England–Cincinnati és Baltimore–San Diego meccset rendeznének.

18 YARD – AKTIVIZÁLTA MAGÁT A JETS, HARVIN ÉRKEZETT, KERLEY HOSSZABBÍTOTT
A Patriots elleni csütörtöki vereség után gyorsan lépett a Jets, és egy feltételes draftcetliért (amely az előzetes hírekkel ellentétben mégsem 2–4. kör, hanem 4–6. kör között mozoghat teljesítménytől függően) megszerezték a Seattle futóként és visszahordóként is használható elkapóját, Percy Harvint, majd Jeremy Kerleyvel is hosszabbítottak. Mondjuk Harvinról azóta már egyre gyakrabban jelentek meg olyan hírek, hogy dühkezelési problémái vannak, és a csapattársait is megütötte korábban, a Dallas ellen pedig nem akart visszamenni a pályára...

17 YARD – MARSHALL CUTLERRE FOGTA A BEARS MIAMI ELLENI VERESÉGÉT?
Jay Cutler és Brandon Marshall, a Chicago Bears támadóegységének két klasszisa régi jó cimborák. Már Denverben nagyszerűen megértették egymást, s miután Cutler Chicagóba került, s látta, hogy Marshall Miamiban kigyógyult súlyos személyiségzavarából, 2012-ben az ő kérésére szerződtette a Bears az elkapót. Olyanok, mint két testvér, s ebbe olykor a civakodás is beletartozik. Marshalt vasárnap különösen bosszantotta, hogy a Bears kikapott korábbi csapatától, a Dolphinstól, és az öltözőben megtalálta Cutlert. A folyosón álló újságírók hallották, ahogy a vereséget nehezen viselő elkapó személyeskedni kezd, de a sajtótájékoztatón Marc Trestman vezetőedző és a csapattársak is kiálltak Marshall mellett, mondván, nincs gond, csak éppen mindenki máshogy reagál egy-egy vereségre. A Bears sokkal jobb csapat annál, hogy 7 meccs után 3–4-gyel álljon, és ez az, amit a legnehezebben visel Marshall – amíg nem mérgezi a hangulatot az öltözőben, joggal kel ki magából.

16 YARD – A STEELERS CSAK HÉTFŐNKÉNT JÁTSZANA – MOST HÁROM PERC IS ELÉG VOLT
A pittsburghiek sorozatban a 16. hazai hétfő esti rangadójukat nyerték meg, az 1991-es, Giants elleni vereséget követően egyszer sem maradtak alul – ez a leghosszabb széria a hétfői meccseket tekintve. Mike Tomlin amúgy is kifejezetten jól szerepel hétfő esténként, ez már a hetedik sikere volt két vereség mellett, ez a 77.8 százalékos mutató pedig a második legjobb arány a legalább öt meccsen edzősködők között. Az együttes 0–13-as kezdés után a félidő utolsó három percében szerzett 24 ponttal fordított a Houston ellen, és végül 30–23-ra nyert. A Steelers ráadásul az egyetlen csapat az elmúlt tíz évben, amely három TD-t szerzett egy félidő utolsó másfél percében. Antonio Brown egy TD-passzal vette ki részét a nagy fordításból, ez pedig már a második hatpontos átadása volt, amellyel Mohamed Sanuval holtversenyben első az elkapók között. Emellett saját munkájára is figyelt, sorozatban a 23. meccsén kapott el legalább öt passzt, legalább 50 yardért, ezzel pedig tovább növelte eddig is NFL-rekord szériáját.

15 YARD – DETROITI KAPUFÁZÓ-VERSENY
A Saint Lions elleni mérkőzése előtt elfelejtettek szólni a rúgóknak, hogy nem a kaput határoló póznák eltalálása a cél, bár az tény, ha lenne kapus amerikai futballban, akkor esélytelen lett volna, ugyanis Shayne Graham és Matt Prater is szerzett úgy mezőnygólt, hogy a kapufáról pattant befelé a labda.



14 YARD – RODGERS BEÁLLÍTOTTA BRADY CSÚCSÁT, A SZENTEK ELLEN ELŐZHET
Aaron Rodgers sorozatban a negyedik mérkőzésén adott legalább három TD-passzt úgy, hogy mellette egyszer sem csípték el átadását a védők. Ez korábban csak Tom Bradynek sikerült, még 2007-ben. A New England irányítója akkor négy meccsen 17 TD-t szerzett, Rodgersnek eddig 13 jött össze ebben a sorozatban. Az interceptionöket tekintve egyébként is pazarul áll a Packers passzmestere, az első fordulóban eladott labdája óta hat meccset úszott meg enélkül, és már 192 passz óta nem kaparintották meg védők az átadását, amely a leghosszabb aktív sorozat.

13 YARD – A LEGJOBB VÉDELMEK – AHÁNY KATEGÓRIA, ANNYI ÉLLOVAS
Nézzünk körül a védelmek háza táján, hiszen amennyi kategória, annyi éllovas – és egyik sem a Seattle! A 7. forduló után a Detroit az egyetlen csapat, amely meccsenként 300 yard alatt (290.3) tudja tartani ellenfeleit, de a San Francisco sincs messze tőle (306). Passzolt yardok tekintetében a New England a legjobb (208-cal), a futás ellen az Arizona a legjobb (72-vel). A legkevesebb pontot a Baltimore ellenfelei szerezték (meccsenként 14.9-et), a legkevesebb first downt a Miami engedélyezte (114-et). A legtöbb sack a Buffalóé (24), a legtöbb interception az Indianapolisé (11), fumble révén a Houston szerezte a legtöbb labdát (9-et). A legtöbb touchdownt (3-at) a Philadelphia védelme jegyezte.

12 YARD – KÉT NAPPAL A MECCS ELŐTT MÉG A RAMS BIZTONSÁGI ŐRE SEM ISMERTE FEL A SEAHAWKST LEGYŐZŐ QB-T
A St. Louis a 7. fordulóban 28–26-ra legyőzte a Seattle-t. Austin Davis irányító (miután nem kelt el a 2012-es NFL-drafton, korábbi középiskolájában dolgozott edzőként) 86 százalékkal minden idők legpontosabb passzolója volt a Seahawks ellen, s a Dallas, illetve a San Francisco ellen eltékozolt előny után most 2 pontot megtartott csapatával. Reméli, ezek után már akkor is beengedik a Rams központjába, ha otthon hagyja a tárcáját – két nappal a meccs előtt ugyanis még nagyot veszekedett a biztonsági őrrel, aki nem ismerte fel, s amikor azt mondta, hogy ő az irányító, az egyenruhás csak annyit mondott, ő ismeri Sam Bradfordot. Ideje felismerni a másik arcot is!

11 YARD – ÖSSZESZEDTE MAGÁT A RAMS VÉDELME, A SPECIÁLIS EGYSÉGÉ A FORDULÓ JÁTÉKA
A St. Louis győzelméhez a védelem és a speciális egység is kellett. A két éve a legtöbb, tavaly a második legtöbb sacket gyűjtő védelem az első öt meccsén egyszer vitte földre a passzolni készülő irányítót, ami negatív csúcs a liga történetében. A Rams védői 311 játékhívás során egyszer sackeltek, de a Seahawks ellen beindult a henger: öt játék alatt háromszor került a földre Russell Wilson. A speciális egység előbb egy punt visszahordással tévesztette meg nemcsak a Seattle-t, hanem a meccset közvetítő operatőröket is – Stedman Bailey a nem várt oldalról indulva 90 yardos TD-t szerzett –, majd a hajrában Johnny Hekker punter adott passzt Ben Cunninghamnek 4. downnál, megtartva a labdát, s megfosztva Wilsont az ellentámadás lehetőségétől. Jeff Fisher vezetőedző elmondta, a trükkös játékról csak ő, a speciális egység edzője és a pályán lévő 11 játékos tudott.

A visszahordott TD


A fake punt


10 YARD – SOHA NE ADD FEL!
A Saints már 17–3-ra (majd a hajrában 23–10-re) is vezetett a Detroit otthonában, ám a Lions végül megfordította a meccset, és 24–23-ra nyert. Ez már a 10. siker volt a szezonban, amelyet egy csapat legalább 14 pontos hátrányból szerzett meg, 1970 óta pedig ez a második legmagasabb szám ebben a kategóriában. A két számjegyű hátrányok ledolgozását illetően ez már a 20. volt, ez pedig a harmadik legtöbb az első hét forduló során.

9 YARD – BRADY: ESTI MECCSEK? IDE NEKEM A JETSET!
Tom Brady a hetedik csütörtök esti mérkőzésén is győztesen hagyta el a pályát, bár ehhez az is kellett, hogy a Jets utolsó másodperces mezőnygól-kísérletét blokkolják a társak. A New York-iak ellen 2009 óta amúgy is jól megy a Hazafiaknak a főműsoridős (nálunk 2 óra után kezdődő) mérkőzéseken, míg a korábbiakon 3 győzelem mellett 3 vereséget szenvedett a Patriots, Brady pedig 6 TD-passz mellett 5 interceptiont dobott, az estieken most már 5–0 és 14/0 ez a két mutató (ezúttal 3/0 volt). A New England csupán az ötödik csapat az NFL történetében, amely úgy nyer meg egy meccsen, hogy legalább 150 yarddal többet futottak ellene, és nem volt labdaszerzése. Megfordítva még fájdalmasabb a Jets helyzete, a New York-i együttes az első, amely úgy kap ki, hogy több mint 40 percig birtokolja a labdát, legalább 200 yardot fut és nem adja el a labdát, mióta mérik a támadóidőt (1977).

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csapat nyeri meg az NFL 2014-es szezonját?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

8 YARD – DEMARCO MURRAY TÖRTÉNELMET ÍRT, DE ROMO SEM VOLT ROSSZ
A Dallas futója az első ember a liga történetében, aki az első hét mérkőzésén egyaránt legalább 100 yardot futott. 913 yardjával az ötödik legtöbbet érte el hét egymást követő mérkőzésen 1970 óta. Ha ezt az átlagot tartja, 2087-tel zárhat, amely a 3. legtöbb lenne a liga történetében. Az egy szezonban teljesített legalább 100 futott yardos meccseket tekintve Barry Sanders a csúcstartó, ő 14-szer ért el három számjegyű yardot. Murray a második Cowboys futó, aki hét egymást követő meccsen legalább 900 yardot szerzett, előtte ez csak Emmitt Smithnek – NFL-rekorder 18 355 yardjával amúgy – sikerült.
Tony Romóra sem lehet panasz, mint a kilenc második félidei passza sikeres lett, 166 yardot haladt a Cowboys a Giants elleni sikeres csoportrangadóm, és egy TD-t is kiosztott a nagyszünet után. Mondjuk azt nem állíthatjuk, hogy mindenkit bevont a játékba, Dez Bryant hét elkapással vette ki a részét a termésből, igaz, TD-t nem szerzett.

PEYTON MANNING-BLOKK

Ezen a héten természetesen a rekordot döntő Peyton Manning áll érdekességeink középpontjában, az utolsó hét bejegyzésünkben vele foglalkozunk.

7 YARD – ÚJ TD-KIRÁLYA VAN AZ IRÁNYÍTÓKNAK, A NEVE PEYTON MANNING
Aki még nem hallotta volna: Peyton Manning a 49ers ellen három touchdownt passzolt, ezzel – illetve már a másodikkal – megdöntötte a legendás Brett Favre 508-as rekordját, ami a passzolt TD-ok számát illeti. Manning így 510-zel vezeti az irányítók egyik legfontosabb kategóriáját. A másikban, azaz a passzolt yardokban még második Brett Favre mögött, 5026 yarddal van lemaradva.

Ez a csúcs pedig nem sűrűn cserél gazdát. Favre 2007-ben vette magáéhoz a dicsőséget Dan Marinótól, neki csupán hét év jutott Manning „jóvoltából". 1966-ban Johnny Unitas megdöntötte Y. A. Tittle rekordját, utána csak Fran Tarkenton (1975–1995) és Dan Marino (1995–2007) birtokolta a valóban elismerésre méltó címet Favre érkezéséig.

A történelem során Tarkenton ült legtovább a trónon, négy hét híján kereken húsz évig. Sammy Baugh 1943 és 1962, míg Benny Friedman 1929 és 1943 között volt a liga legtöbb passzolt touchdownjával rendelkező irányító.

Érdekesség, egy ideig Curly Lambeau – igen, a Lambaeu Field névadója – is volt a liga legeredményesebb irányítója. Ő 1924 és 1929 között dicsekedhetett a legtöbb passzolt TD-nal a ligában.

Mostantól Manninghez viszonyítják a többi irányítót, de ki tudja, hol a határ a Colts és a Broncos legendájának. A horizonton egyelőre nincs olyan, aki komoly veszélyt jelenthet rekordjára. Egyelőre...

6 YARD – A TÖRTÉNELMI PILLANAT: MANNING 509. TD-PASSZA; WELKERÉK BOHÓCKODTAK VELE; AZ ELLENFÉL AZONNAL GRATULÁLT
„Ennek jónak kell lennie" – mondta Peyton Manning azelőtt, hogy átadása megtalálta Demaryius Thomast a célterületen belül, ezzel megdöntve Favre rekordját. A Broncos irányítójának azonnal gratulált a közelében lévő Frisco-játékos, Aaron Lynch, s persze a Broncos-falember, Orlando Franklin, majd később a többi csapattárs is.

Manning a tőle megszokott szerény módon ünnepelt, a csúcsot jelentő labdát azért el akarta kérni, de elkapói tréfából cicázni kezdtek vele – mint később kiderült, ez így volt tervezve.

Az új rekordot jelentő 509. TD


Manning érezte, hogy jó lesz

Cicázás a TD után


5 YARD – 45 TÁRS, AKIK NÉLKÜL NEM JÖHETETT VOLNA ÖSSZE MANNING REKORDJA
Egy touchdownhoz nem csak irányító, elkapó is kell. Ezt Peyton Manning a következő bejegyzésünkben bizonyítja is, de előbb nézzük, kik azok, akiknek kezei nélkül Manning nem Manning lenne.

Peyton Manning 510 TD-passzán 45-en osztoznak, természetesen legtöbbjük elkapó, de a listán szerepelnek futók, sőt még defensive tackle poszton játszók is.

A legnagyobb részt Marvin Harrison, Peyton Manning régi jó barátja Indianapolisból vállalta, ő 122-szer pacsizhatott az irányítóval egy-egy sikeres TD után, ez 22 százaléka Manning összes passzolt TD-jának. Őt a még ma is a Coltsot erősítő Reggie Wayne követi 67-tel, a dobogóra pedig Dallas Clark, a Colts kiváló tight endje fért fel – mezszámához stílusosan 44 elkapott hatpontossal. A denveresek közül Demaryius Thomas vezet, kereken 30-cal.


4 YARD – MANNING AZ NBA-LEGENDÁT IDÉZTE, DE NEM FELEDKEZETT MEG THOMASRÓL
Amikor Wilt Chamberlain 1962-ben 100 pontot dobott egy NBA-meccsen, egy papírlappal a kezében pózolva örökítette meg az emlékezetes pillanatot. Manning hasonlóan tett, de nem feledkezett meg Thomasról, aki nélkül nem jöhetett volna össze az 509. TD-passz.

(Fotó: usatoday.com)
(Fotó: usatoday.com)
(Fotó: usatoday.com)
(Fotó: usatoday.com)



3 YARD –MIT MONDANAK A SZÁMOK? MANNING 20 YARDON BELÜL BRUTÁLIS!
Manning – akit a Colts 1998-ban a drafton elsőként választott ki – egyike annak a két irányítónak, aki pályafutása során legalább 200 TD-t passzolt és meccsenként kettő fölötti az átlaga. Manning mutatója ebben az értelemben 2.07, a másik említett QB nem más, mint Aaron Rodgers 2.04-gyel. Drew Brees átlagosan 1.95, Tom Brady 1.86 hatpontost dob mérkőzésenként, míg a legendás Dan Marino 1.74-et átlagolt. Érdekesség, Favre-nak 302 találkozó kellet, hogy elérje az 508 touchdownt. Manningnek elég volt 246 ütközet ehhez.

Manning karrierje során négyszer volt az alapszakasz legjobbja a TD-passzokat illetően: 2000-ben, 2004-ben, 2006-ban és 2013-ban. Sőt, 2004-ben és 2013-ban rekordot döntött egy szezonban elért passzolt hatpontosaival (előbb 49, majd 55). És ne feledjük, Manning a teljes 2011-es idényt kihagyta nyaksérülés miatt...

A yardokat nézve Manning elsősorban a 20 yardon belüli TD-átadásokat kedveli, de azért ő se megy a szomszédba, ha 80 yardnál messzebbre kell hajítani a disznóbőrt. Manningnek 326 20 yardnál rövidebb TD-passza van, ez több, mint John Elway összes hatpontosa (300).

(Fotó: ESPN)
(Fotó: ESPN)



2 YARD – MELY CSAPATOK MANNING KEDVENC ELLENFELEI?
Van néhány csapat, amely nagyon várja már, hogy Manning szögre akassza sisakját. A Houston Texans például majdnem 10 százalékát kapta az 510 Manning-touchdownnak, pontosabban 48 darabot – ezzel a 38 éves irányító kedvenc ellenfele cím büszke tulajdonosává válva. A második helyen az ősi rivális Tom Brady együttese, a New England Patriots futott be 41-gyel. A top 5-be pedig még a Titans (40), a Jaguars (35) és a Ravens (25) fért be.

Ami pedig a városokat illeti nem meglepő, hogy Indianapolis és Denver vezeti a listát toronymagasan, de figyelemreméltó a Pats stadionjában dobott 22 TD is.


(Fotó: ESPN)
(Fotó: ESPN)



1 YARD – PEYTON MANNING ÉS A HALL OF FAME-VÉDELEM
Jó munkához idő kell, és ez Peyton Manning esetében sincs másképp. Az irányító elég régóta van a ligában ahhoz, hogy összerakhassunk egy olyan védelmet a Hall of Fame-be iktatott legendákból, amelynek minden egyes tagja ellen játszott. Védőfal: Michael Strahan (2007-ben vonult vissza, Giants, bajnok), Warren Sapp (2007, Bucs, Raiders, bajnok), Cortez Kennedy (2000, Seahawks, 8 Pro Bowl), Bruce Smith (2003, Bills, Redskins, 4 Super Bowl-szereplés). Linebackerek: Chris Doleman (1999, Vikings, Falcons, 49ers, 8 Pro Bowl), Derrick Thomas (1999, Chiefs, 9 Pro Bowl), Derrick Brooks (2008, Bucs, bajnok). Safetyk: Rod Woodson (2003, Steelers, 49ers, Ravens, Raiders, bajnok), Aeneas Williams (2004, Cardinals, Rams, 8 Pro Bowl). Cornerek: Deion Sanders (2005, Falcons, 49ers, Cowboys, Redskins, Chargers, Ravens, 2-szeres bajnok), Darrell Green (2002, Redskins, 2-szeres bajnok).

TD – BÁTOR JÓSKA
Az elmúlt hetek sikeres tippjei után most nagyon mellé lőttünk, már ami a kimenetelt illeti, ugyanis a Broncos nagyon csúnyán megverte a 49erst. Breesben viszont nem hiába bíztunk, a liga legjobb passz elleni védelme ellen felpakolt 342 yardot. Mondjuk kikaptak ettől még...
Maradunk is a Szentek irányítójánál, és bár egyszer már a Romo elleni pisztolypárbajjal (legalább 7 TD-passz kettejüktől) felsültünk, most Rodgersben bízunk, ennek a duónak már tényleg meglesz a hetest! A meccsen pedig vendégként is nyer a Packers.

STATISZTIKÁK
A 7. FORDULÓ LEGJEI
A legtöbb passzolt yard:
Andrew Luck (Indianapolis)–Cincinnati
344
A legtöbb futott yard:DeMarco Murray (Dallas)–NY Giants
128
A legtöbb elkapott yard:Demaryius Thomas (Denver)
–San Francisco
171
A KATEGÓRIÁK PILLANATNYI LEGJOBBJAI
A legtöbb passzolt yard:2331Andrew Luck (Indianapolis)
A legtöbb futott yard:913DeMarco Murray (Dallas)
A legtöbb elkapott yard:719
Antonio Brown (Pittsburgh)
A legtöbb szerelés:82Luke Kuechly (Carolina)
A legtöbb sack:8
Von Miller (Denver)
A legtöbb interception:4
Tashaun Gipson (Cleveland), Leodis McKelvin (Buffalo)
NFL 2014, ALAPSZAKASZ
7. FORDULÓ
2014.10.172.25New England Patriots–New York Jets27–25
2014.10.1919.00Buffalo Bills–Minnesota Vikings17–16
2014.10.1919.00Chicago Bears–Miami Dolphins14–27
2014.10.1919.00Detroit Lions–New Orleans Saints24–23
2014.10.1919.00Green Bay Packers–Carolina Panthers38–17
2014.10.1919.00Indianapolis Colts–Cincinnati Bengals27–0
2014.10.1919.00St. Louis Rams–Seattle Seahawks28–26
2014.10.1919.00Washington Redskins–Tennessee Titans19–17
2014.10.1919.00Jacksonville Jaguars–Cleveland Browns24–6
2014.10.1919.00Baltimore Ravens–Atlanta Falcons29–7
2014.10.1922.05San Diego Chargers–Kansas City Chiefs20–23
2014.10.1922.25Dallas Cowboys–New York Giants31–21
2014.10.1922.25Oakland Raiders–Arizona Cardinals13–24
2014.10.202.30Denver Broncos–San Francisco 49ers42–17
2014.10.212.30Pittsburgh Steelers–Houston Texans30–23
Szabadnapos. Philadelphia Eagles, Tampa Bay Buccaneers
8. FORDULÓ
2014.10.242.25Denver Broncos–San Diego ChargersTv: Sport2
2014.10.2614.30Atlanta Falcons–Detroit Lions (Londonban)
2014.10.2618.00Cincinnati Bengals–Baltimore Ravens
2014.10.2618.00Tennessee Titans–Houston Texans
2014.10.2618.00Kansas City Chiefs–St. Louis Rams
2014.10.2618.00New England Patriots–Chicago BearsTv: C8 (20.00-tól)
2014.10.2618.00New York Jets–Buffalo Bills
2014.10.2618.00Tampa Bay Buccaneers–Minnesota Vikings
2014.10.2618.00Carolina Panthers–Seattle Seahawks
2014.10.2618.00Jacksonville Jaguars–Miami Dolphins
2014.10.2621.05Arizona Cardinals–Philadelphia EaglesTv: Sport2 (22.15-től)
2014.10.2621.25Cleveland Browns–Oakland Raiders
2014.10.2621.25Pittsburgh Steelers–Indianapolis Colts
2014.10.271.30New Orleans Saints–Green Bay Packers
2014.10.281.30Dallas Cowboys–Washington RedskinsTv: Sport2
Szabadnapos. New York Giants, San Francisco 49ers
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik