NFL: újabb San Franciscó-i sokk; Wilfork Houstonban folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.17. 15:48
null
Vince Wilfork ezentúl a Houston védőfalának<br /> szívében ténykedhet (Fotó: Twitter)
Még ki sem heverhették az első sokkot a San Francisco 49ers szurkolói, máris jött az újabb: a tengerentúli profi amerikaifutball-ligába (NFL) újoncként berobbanó Chris Borland is bejelentette visszavonulását.

Egy hete a liga egyik legjobb linebackerje, Patrick Willis döbbentette meg a ligát, hogy csupán 30 éves korában a visszavonulás mellett döntött, de ekkor még mindig rendkívül erősnek tűnt a belső LB-páros, mivel a sérüléséből lábadozó NaVorro Bowman mellett az előző idényben Chris Borland nyolc kezdő meccsén 100 szerelést mutatott be.

Most azonban a 24 éves játékos is közölte, hosszú távú egészsége érdekében felhagy a játékkal. Mint kiderült, Borland már két agyrázkódáson túlesett karrierje során, először akkor, amikor nyolcadikos korábban focizott, másodszor pedig másodikos középiskolásként már amerikai futballozás közben.

A ligával kapcsolatos további hírek

A Cincinnati Bengals szerződtette korábbi játékosát, a Tampa Bay Buccaneersnél a reményeket nem beváltó Michael Johnsont – akiért ennek ellenére még valószínűleg egy 3. körös kompenzációs választási jogot is kap a Bengals. Az irányítósiettető négyéves kontraktust kapott, amely értelmében 20 millió dollárt kereshet.

A New York Giants visszaigazolta John Jerry támadófalembert és Chykie Brown szélső hátvédet. A korábbi Green Bay Packers-játékos, Tramon Williams hároméves megállapodást kötött a Cleveland Brownsszal.

Kövessen minket a Facebookon is!
Kövessen minket a Facebookon is!

A pályafutása során eddig a New England Patriotsot erősítő Vince Wilfork Houstonban folytatja pályafutását. A hegyomlás védőfalember két év alatt 9 millió dollárt kereshet, ebből ötmilliót garantáltan meg is kap. A Texans emellett megállapodott még Cecil Short elkapóval is.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye előtti uborkaszezon során történik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik