NFL: újabb denveri lett Óriás, Champ Bailey a Szenteknél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.07. 18:34
null
Champ Bailey New Orleansban folytatja (Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Giants újabb korábbi denveri játékost szerzett meg (Trindon Holliday visszahordó és Dominique Rodgers-Cromartie szélső hátvéd után), a szélső védőfalember Robert Ayers is az Óriásoknál folytatja.

 

A New Orleans is Denverből erősített, Champ Bailey érkezett a hátvédsorba (két év alatt 7 millió dollárt kereshet), a csoportrivális Tampa Bay Buccaneers pedig Major Wrightot szerződtette. A Chicago Bearsnél érkező is akadt, a Szenteket elhagyó Brian De La Puente érkezett a támadófal közepére.

A bajnok Seattle Seahawks három évvel meghosszabbította Pete Carroll vezetőedző szerződését.

A Houstonban nem marasztalt tight end Owen Daniels Baltimore-ban lelt új otthonra, csak úgy, mint a Texansban korábban szintén játszó futó, Justin Forsett, illetve a Hollók hosszabbítottak Terrence Cody belső védőfalemberrel is.

A New England Patriots megvált tavaly szerződtetett, mérkőzést sérülése miatt nem játszó söprögetőjétől, Adrian Wilsontól, a Tennessee Titans pedig a korábban egy szezonban több mint 2000 yardot is futó Chris Johnsontól vett búcsút.

A Cleveland Browns és a Pittsburgh Steelers elkapósorába hozott új játékost, előbbi Nate Burleson, utóbbi Darrius Heyward-Bay személyében. A Buffalo Bills választási jogot is adott egy elkapóért, Mike Williamsért egy 6. kört adott az együttes a Tampa Bay Buccaneersnek. Érdekesség, hogy Mike már a 7. Williams a Billsnél...

A Washington Redskins DeSean Jackson megszerzése után sem pihent, Ryan Clark érkezett a hátvédsorba.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es idénye előtti uborkaszezon során történik, egy helyen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik