NFL: Romo nélkül állhat fel a Dallas a sorsdöntő meccsen

Vágólapra másolva!
2013.12.25. 09:14
Valószínűleg Tony Romo nélkül kell kiállnia a Dallasnak a rájátszásról döntő, Philadelphia elleni utolsó alapszakaszmeccsén vasárnap az NFL-ben. A Cowboys irányítója súlyos hátfájásra panaszkodik, valószínűleg műteni kell, a csapat pedig már keresi a helyettesét.

A Dallas azzal, hogy legyőzte vasárnap a Washingtont, elérte, hogy a Philadelphia ellen ki-ki meccset játsszon az NFC Keleti csoportjának első helyéért, így a playoffba jutásért. A találkozót Amerikában fő műsoridőbe, magyar idő szerint hétfő hajnalra tették, de egyre inkább úgy tűnik, hogy Romo helyett Kyle Orton csereirányító kezd, a kispadra pedig visszahívják a két éve visszavonult 41 éves Jon Kitnát, aki azóta középiskolai tanárként és edzőként dolgozik.

A mérkőzést 2.30-tól élőben adja a Sport1, akárcsak vasárnap 19 órától a Miami–New York Jets és 22.25-től a Chicago–Green Bay mérkőzést.

Houstonban már nincs nagy tétje az idény utolsó meccsének, de J. J. Watt fontos döntés előtt áll: a 4. játékhéten eltört orra, amely azóta minden meccsen újra megsérült és erősen vérzett, plasztikai sebészeti beavatkozást követel, így a védő várhatóan kés alá fekszik az alapszakasz után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik