NFL: Peyton Manninget megműtötték, 2-3 hónapot kell kihagynia

Vágólapra másolva!
2011.09.08. 21:35
null
Peyton Manningre két-három hónapos kihagyás vár (Fotó: Action Images)
Címkék
Az ESPN egyik jól értesült munkatársa elmondása szerint Peyton Manninget, a tengerentúli profi futballigában szereplő (NFL) Indianapolis Colts irányítóját ma megműtötték, emiatt várhatóan két-három hónap kihagyás vár rá.

 


SZAVAZÁS

Ön szerint mire megy az Indianapolis Colts Peyton Manning nélkül?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Korábban már biztos volt, hogy az egyszeres Super Bowl-győztes QB kihagyja az NFL hétvégi nyitó fordulóját, amelyben a Colts a Houston otthonában lép pályára, a csereirányító Kerry Collins vezérletével.

Manning a sikeres csütörtöki műtét miatt most két-három hónapos kényszerpihenőre szorul. A Colts részéről eddig még nem született döntés, hogy sérültlistára tegyék-e a liga legjobban fizetett játékosát (amennyiben így tesznek, Manning ebben az idényben nem léphet már pályára a szabályok értelmében).

Az Indianapolis egyelőre nem vette le a 35 éves játékost az átmenetileg sérült listáról.

Manning kiesése valószínűleg felborítja majd az AFC South erőviszonyait, a Colts ugyanis 2002 óta két év kivételével mindig első helyen végzett csoportjában.

A négyszeres alapszakasz-MVP és 11-szeres Pro Bowl-résztvevő Manning sorozatban 227 mérkőzésen kezdett a Coltsban, amely az előző idényben a rájátszás első fordulójában, a Wild Card körben búcsúzott.

Manning 1/1-es választottja volt a Coltsnak az 1998-as drafton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik