NFL: ma 15 éve választották ki Bradyt, Belichick születésnapján

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.16. 21:03
null
<a href="http://www.nemzetisport.hu/nfl/15-eve-a-kutyanak-sem-kellett-ma-o-az-nfl-legeredmenyesebbje-2392663"><strong>2000-BEN A KUTYÁNAK SEM KELLETT, MÁRA NINCS NÁLA EREDMÉNYESEBB </strong></a>
Különleges nap a mai a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi kiírását megnyerő New England Patriots életében, hiszen ma 15 éve választották ki a játékosbörzén irányítójukat, Tom Bradyt.

 

Persze ez már önmagában is ok lehet az ünneplésre, de ha hozzátesszük, hogy az elmúlt másfél évtizedben négy Super Bowlt nyerő gárda másik sikerkovácsa, Bill Belichick vezetőedző ezen a napon született, máris még értékesebb az április 16.

A ma 63 éves szakembert New England-i szerepvállalása óta (2000 óta ő az együttes trénere) háromszor választották meg az év legjobb edzőjének, együttesével az alapszakaszban 175 győzelmet aratott, és csupán 65-ször kellett gratulálnia az ellenfél mesterének, ezzel egészen kiváló, 72.9 százalékos győzelmi mutatóval büszkélkedhet.

A négyszeres Super Bowl-győztese, ebből háromszor a nagydöntő legértékesebb játékosának megválasztott Tom Bradyt 2000. április 16-án, a 6. kör első kompenzációs jogával – összességében a 199. játékosként – választotta ki a New England.

Friss hír, hogy a Patriots jövő csütörtökön látogatja meg Barack Obama elnököt a Fehér Házban.

A Patriots irányítójáról készült portrénkat ide kattintva olvashatja el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik