NFL: két védőjétől is megvált az Eagles, újabb Gronkowski-műtét

Vágólapra másolva!
2013.02.26. 17:38
null
A Nemzeti Sport Online szakmai <br />együttműködő partnere a<a href="http://bowl.hu/"><strong> Bowl.hu</strong></a>
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) előző szezonjában csúfosan alulteljesítő Philadelphia Eagles vezetősége két játékosnak is megköszönte korábbi munkáját.

Cullen Jenkins elengedésével 5.6 millió dollárnyi helyet spórolt a fizetési sapka alatt az Eagles, mellette még a hozzá hasonlóan defensive tackle (védőfalember) poszton játszó Mike Patterson kereshet új munkaadót. Az előző két idényben 9.5 sacket szerző, 32 éves Jenkins esetében az amerikai források korábbi klubját, a Green Bay Packerst tartják befutónak, ahol az utolsó, 2010-es idényében hétszer is földre vitte az ellenfelek irányítóját.

Az Oakland Raiders próbálja átstrukturálni Carson Palmer szerződését, az irányító 13 millió dollárt keresne a szezonban, ha erre mégsem kerül sor.

AZ NFL PÉNZÜGYI SZEMMEL
The business of football

A New England Patriots ligaelit tight endje, Rob Gronkowski a múlt héten újabb műtéten esett át, a Houston elleni rájátszásmérkőzésen újból eltörő karján lévő fertőzés miatt. A fertőzést idejében észrevették, így valószínűleg emiatt nem hagy ki hosszabb időt, és a várakozások szerint az edzőtáborra felépül a kiváló játékos. Tom Brady új szerződéséről bővebben ide kattintva olvashat!

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik