NFL: hosszabbított Charles és White, Ray Rice megúszta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.26. 15:34
null
Jamaal Charles sokáig nem elégedetlenkedhetett szerződése miatt (Fotó: Action Images)
Lassan az egész tengerentúli profi amerikaifutball-liga munkába áll, és elkezdi a szezont megelőző edzőtáborát – és jönnek sajnos az ilyenkor szokásos sérülések is. Eközben persze továbbra sem érnek véget a tárgyalások, sztárjával hosszabbított a Kansas City Chiefs és az Atlanta Falcons, Ray Rice olcsón megúszta Sidney Rice viszont visszavonult. Lássuk az elmúlt napok legfontosabb történéseit!

 

SZERZŐDÉSEK

Az Atlanta Falcons három évvel meghosszabbította kiváló elkapója, Roddy White jövőre lejáró szerződését, aki ebben a négy évben 30 millió dollárt kereshet.

A Kansas City Chiefs ligaelit futója, Jamaal Charles „sztrájkolni” kezdett magasabb fizetésben reménykedve, ezt pedig pár órával később meg is kapta, posztja második legjobb keresetével bír, és a következő négy szezonra elkötelezte magát a Főnökökhöz.

Ezen felbuzdulva Marshawn Lynch, a bajnok Seattle futója is új szerződésért kezdett el holdoutolni, nála egyelőre még nincs új egyezség.

A Baltimore Ravens megállapodott a New York Giantsnél nem marasztalt Will Hill-lel, aki eltiltása miatt az első hat fordulóban nem léphet pályára.

ELTILTÁSOK

Maradva a Baltimore-nál, a párját alaposan helyben hagyó Ray Rice megúszta kétmérkőzéses eltiltással, mindeközben az elkapókirály Josh Gordon augusztus 1-jén esik át meghallgatáson, amelynek függvényében újabb marihuána-ügye miatt akár egyéves eltiltást is kaphat…

Egy másik elkapó, a határozatlan időre felfüggesztett Justin Blackmon ezúttal azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy miután teljesen eltűnt csapata látóteréből hónapokra, most befolyásolt állapotban vezetett, emiatt pedig letartóztatták a rendőrök…

SÉRÜLÉSEK

Sajnos az edzőtáborok kezdése egyúttal a súlyos sérülések beindulásával is jár, a Ravens cornerbackje, Aaron Ross például elszakította az Achilles-ínszalagját. A hírek szerint hozzá hasonlóan járt az Indianapolis Colts futója, Vick Ballard is.

VISSZAVONULÁSOK

Nem sokkal azt követően, hogy visszatért a bajnoki címet nyerő Seattle Seahawks csapatához bejelentette visszavonulását Sidney Rice. A pályafutása során rengeteg sérüléssel bajlódó elkapó 27 évesen akasztja szögre a sisakját.

A korábban a New Orleans Saintset, majd legutóbb a Tampa Bay Buccaneerst erősítő Carl Nicks is pályafutása befejezése mellett döntött hosszú ideig húzódó problémáit követően.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es idénye előtti uborkaszezon során történik, egy helyen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik