NFL: Gronkowski után Hernandezt is műteni kellett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.17. 15:17
null
A Nemzeti Sport Online szakmai <br />együttműködő partnere a<a href="http://bowl.hu/"><strong> Bowl.hu</strong></a>
Továbbra sincs szerencséje a New England Patriotsnak tight endjeivel, bár a Rob Gronkowski, Aaron Hernandez duó vitán felül a liga legerősebb szekcióját biztosítja az együttesnek, sérülékenységük változatlanul aggaszthatja a szurkolókat.

Most éppen azt jelentette be az együttes, hogy Hernandeznek vállműtéten kellett átesnie a holt szezon során – a várakozások szerint az edzőtábor elejére felépül a játékos. Az együttessel kapcsolatos hír, hogy a tulajdonos Kraft család 100 ezer dollárral segíti meg a bostoni maratonin történt robbantások áldozatait, míg Danny Amendola, az együttes új játékosa elkapásonként 100, elejtett passzonként 200 dollárt adakozik a szezon során ugyanezen célra.

A Hazafiak csoportriválisa, a New York Jets egy évre visszaigazolta szélső linebackerjét, Calvin Pace-t, a New Orleans Saints pedig leszerződtette Seneca Wallace-t, aki a Drew Brees mögötti csereirányító posztjáért lehet versenyben.

A korábbi Pittsburgh Steelers-linebacker James Harrison a Cincinnati Bengalsszal tárgyal, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy közel lennének a felek álláspontjai.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik