NFL: csoportriválistól érkezett Denverbe Dumervil utódja

Vágólapra másolva!
2013.04.30. 17:36
Bár az elmúlt szűk egy hét főleg a draftról és az újonc szabadügynökökről szólt a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL), azért volt esemény ezen kívül is.

A Pittsburgh Steelers megegyezett az Arizona Cardinals korábbi futójával, LaRod Stephens-Howlinggal, aki visszahordóként (is) erősítheti a hatszoros Super Bowl-győztest.

Ahogy arról már a draft során is beszámoltunk, a Steelers csoportriválisa, a Cincinnati Bengals hosszabbított kitűnő támadófalemberével, Andre Smithszel, most pedig már a számok is ismertek, 3 év alatt 18 milliót kereshet a jobb oldali tackle poszton szereplő klasszis.

A Denver Broncos a játékosbörze ideje alatt megszerezte divízióellenfele, a San Diego Chargers korábbi passzsiettetőjét, Shaun Phillipst, aki a távozó Elvis Dumervilt hivatot pótolni.

A draft során csere keretében csapatot váltók közül Davone Bess (Cleveland Browns) és Chris Ivory (New York Jets) is hároméves szerződést kötött új klubjával.

Volt csere azóta is, a Buffalo Bills középső linebackerje, Kelvin Sheppard az Indianapolis Coltsban folytatja pályafutását, cserébe Jerry Hughes érkezett.

A Minnesota Vikings két korábbi Detroit Lions-játékossal kötött szerződsét, Lawrence Jacksonnal és Jacob Laceyvel.

A 2013-as játékosbörze összes húzását ide kattintva érheti el!

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik