NFL: a Redskins az „életét” is odaadta; Sanchez elképesztő hosszabbítása

Vágólapra másolva!
2012.03.10. 11:56
null
A Nemzeti Sport Online szakmai <br />együttműködő partnere a<a href="http://bowl.hu/"><strong> Bowl.hu</strong></a>
Címkék
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Washington Redskins nem mindennapi csereüzletet (trade) hajtott végre ma hajnalban.
Az idei játékosbörzén (draft) eredetileg 6. csapatként választó Rézbőrűek megállapodást kötöttek a második együttesként sorra kerülő St. Louis Ramsszel – igaz, ez nem volt olcsó mulatság.

A saját első körös választási joguk (1/6.) mellett még egy idei 2. (2/7.) és egy 2013-as, valamint egy 2014-es 1. kört is adtak (tehát három első és egy második kört!) a négyhelyes felmozgásért (1/2).

Peyton Manning távozása után az Indianapolis Colts minden jel szerint behúzza az elmúlt tíz év legnagyobb irányítótehetségét, Andrew Luckot az 1/1-gyel, a rendkívül rossz QB-helyzetben lévő Washington (Rex Grossman a kezdő…) pedig várhatóan (nagyjából az ellenértéket tekintve biztosan) az egyetemi liga (NCAA) előző szezonjának legjobbjának választott (Heisman-díjas) Robert Griffin III kezébe helyezi a franchise sorsát.

AZ NFL PÉNZÜGYI SZEMMEL
The business of football
Talán még ennél is meglepőbb, hogy a New York Jets vezetősége nemcsak, hogy kiszállt a Peyton Manningért folytatott harcból, de még egy zsíros szerződéssel meg is dobta az eddig finoman szólva sem éppen kiemelkedő Mark Sanchezt. Az irányító szerződéséhez végül három évet adtak hozzá, amely alatt 40.5 milliót kereshet. Így az ötéves szerződésének értéke 58.5 millió dollár...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik