NFL: Philadelphiában folytatja a futókirály DeMarco Murray is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.12. 23:31
null
DeMarco Murray az Eaglesben szárnyalhat tovább (Fotó: Action Images)
A Philadelphia Eagles alaposan bekeményített, azok után, hogy megegyezett Ryan Mathews futóval, ma megkaparintotta az előző idény legtöbb futott yardját (1845) jegyző DeMarco Murrayt is.

 

 

Érdekesség, hogy Mathews ennek ellenére aláírt végül a Sasokhoz, így igencsak veszélyes kettőst alakított ki Chip Kelly az együttesnél. A csoportrivális Dallas Cowboyst elhagyó Murray 5 év alatt 42 millió dollárt kereshet Philadelphiában.

A New England Patriots újrastruktúrálta elkapója, Danny Amendola szerződését, az új egyezség három évről és 12.75 millió dollárról szól, maximum pedig így 15 milliót kereshet a következő három idényben.

A címvédő Hazafiakkal kapcsolatos hír még, hogy Brandon Browner szélső hátvéd a New Orleanshoz igazolt, ahol három év alatt 15 millió dollárt kaphat kézhez, ebből 10 millió a garantált tartalom. A Saints emellett egy cserét is végrehajtott ma, a kétszeres Pro Bowl-résztvevő Ben Grubbsért egy 5. körös választási jogot adott a Kansas City.

A Chiefs emellett kivágta keretéből Dwayne Bowe elkapót, a nagybevásárlást tartó Oakland Raiders Nate Allen pedig söprögetővel foltozgatja tovább a csapatát.

A Baltimore elégedett volt a tavaly szerződtetett Justin Forsett teljesítményével, a 29 éves, az előző szezonban 1266 yardot futó játékos jutalma egy hároméves kontraktus lett.

A Jetsnél ismét összeáll a Darrelle Revis, Antonio Cromartie szélsőhátvédpáros, miután utóbbit is szerződtette a New York-i csapat.

A Chicago Bears hároméves szerződést kötött a söprögető Antrel Rolle-lal, aki ezen időszak alatt 11.25 millió dollárt kereshet, valamint Eddie Royal elkapót is megkaparintotta.

A Tampa Bay Buccaneers a linebacker Bruce Carter mellett a védőfalember Henry Meltont is szerződtette a Dallastól.

Kövessen minket a Facebookon is!
Kövessen minket a Facebookon is!

A San Francisco 49ers elbocsátotta elkapóját, Stevie Johnsont, újraigazolta Blaine Gabbert csereirányítót, valamint Garrett Celek tight endet.

Az Indianapolis Coltsnál megelégelték Trent Richardson szenvedését, korábbi csapata, míg a tight end Jordan Cameron az első hírekkel ellentétben nem hosszabbított a Clevelanddel, hanem a Miamihoz írt alá.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye előtti uborkaszezon során történik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik