NFL: a Falconst és a Brownst is megbüntette a liga

Vágólapra másolva!
2015.03.31. 16:54
null
A Georgia Dome-ban nem csupán a nézők hangereje zavarta az ellenfelek támadóit (Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) az Atlanta Falconst és a Cleveland Brownst is megbüntette.

 

A Falcons 350 ezer dolláros bírságot kapott – továbbá elvették a csapat 2016-os 5. körös választási jogát –, miután az együttes az ellenfelek támadásainál saját közönsége hangerejének felerősítésére a hangszórók segítségével próbálta megakadályozni a támadók egymás közti kommunikációját.


A Cleveland Browns vezérigazgatóját, Ray Farmert négy meccsre eltiltották, a csapatot 250 ezer dollárra megbüntették, mert a mérkőzés ideje alatt megszegte a liga kommunikációs eszközökkel kapcsolatos politikáját, és összeköttetésben állt a kispaddal.

A ligával kapcsolatos további hírek

A Philadelphia Eagles egy évvel meghosszabbította linebackere, DeMeco Ryans szerződését, a New England Patriots pedig a hasonló poszton játszó Rolando McClaint látja vendégül a napokban, szerződést egyelőre nem kötöttek a felek.

A Chicago Bears a korábbi 49ers-védőfalember Ray McDonalddal erősített, a San Francisco pedig megvált 2012-es játékosbörze második körében kiválasztott Jonathan Martin támadófalembertől, aki Carolinában lelt új otthonra.

A Pittsburgh visszaigazolta James Harrison linebackert, valamint az elkapó Darrius Heyward-Beyt.
Harrison kétéves megállapodást kötött, Heyward-Bey pedig további egy évig erősítheti a Steelerst.

A Miami Dolphins egyéves szerződést kötött Louis Delmas söprögetővel és LaMichael James futóval, valamint tárgyalásban áll a korábbi Patriots-futó Stevan Ridleyvel is.

A New York Giants a legutóbb a csoportrivális Dallast erősítő George Selvie-t szerezte meg egy évre.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye előtti uborkaszezon során történik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik