Michael Vick vezette győzelemre a Philadelphiát

Vágólapra másolva!
2010.12.03. 07:54
null
Michael Vick passzolni készül (Fotó: Reuters)
Címkék
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 13. fordulójában a Philadelphia Eagles pályaválasztóként tíz ponttal győzött a Houston Texans ellen.

 

Michael Vick remek mezőnymunkával főszerepet játszott a hazai győzelemben, ami esetében kiváló passzokat jelent. A találkozón ebben a kategóriában összesen 302 yardot könyvelt el, három TD-hez segítve ezzel övéit. Sőt, a negyedik negyedben saját maga fejezett be egy 2 yardos támadást.

SZAVAZÁS

Ön kinek adná az alapszakasz legértékesebb játékosának járó MVP-címet?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Csapattársa, LeSean McCoy két TD-vel zárt, így az Eagles nyolcadik győzelmét húzta be, a négy veresége mellé.


Pedig a találkozónak voltak a házigazdák számára kifejezetten meleg pillanatai is. Főként azt követően, hogy a vezetés megszerzése után – övék volt az első TD a meccs első felvonásában – már 17–3-as, míg a félidőben 20–10-es előnyt láthattak az eredményjelzőn.

A Matt Schaub vezette (337 passzolt yard és két TD-t érő assziszt) Houston azonban feltámadt. A harmadik negyedben Arian Foster is behúzott két TD-t, így a vendégek nyerő helyzetben (24–20) várták a záró felvonást. Az együttesben komoly mezőnymunkát végzett Andre Jonhson (149 yard), aki négy napja NHL-s hokisokat megszégyenítő bunyóba keveredett a Tennessee Titans játékosával, Cortland Finnegannel.

A vendégek fellángolása azonban mit sem ért a pazar formát mutató Vickkel szemben, akinek irányításával a Philadelphia két TD-t ért el a negyedik játékrészben, így megfordította az állást és megnyerte a találkozót. A Houston Texans 5/7-es mutatóval várja a folytatást.

 NFL
ALAPSZAKASZ, 13. FORDULÓ  
Philadelphia Eagles–Houston Texans 34–24
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik