Megvalósult élete álma, de a Facebook miatt lemarad a Super Bowlról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.27. 18:03
null
Russ Knight Facebook-fotója nagy galibát okozott
Russ Knight élete álma az volt, hogy újságíróként a Super Bowlon dolgozhasson. Amikor ez végre megvalósulhatott volna és megkapta akkreditációját a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntőjére, szörnyű hibát követett el.

Knight nagy örömében egyből kitett a Facebookra magáról egy képet, annyira lelkes volt, hogy mindenáron szerette volna megosztani barátaival a jó hírt. Az NFL szabályzata szerint azonban ez tilos, mert ha felkerül egy kép a közösségi oldalra az akkreditációjáról, könnyebben lehet hamisítani is azt.

Az előírások egyértelműek voltak és tiszták, az NFL még az engedély hátuljára is ráírta, hogy nem lehet közzétenni képet róla.

„Senkit sem hibáztathatok. Én vagyok a hibás, én vagyok az az idióta, aki nem olvasta el a szabályokat” – mondta Knight, majd hozzátette, azért szeretné megosztani történetét a világgal, hogy mások ne kövessék el ugyanezt a hibát.

Knight így kénytelen lesz televízióról nézni a finálét, amelyben a New England Patriots a címvédő Seattle Seahawksszal küzd meg vasárnap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik