Fotó: magányosan ebédelő autista fiúhoz ült le a futballsztár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.31. 13:39
null
A középiskola sok gyermeknek kemény hely, így olykor sokat jelent egy kis figyelem (Forrás: Facebook)
Könnyekig meghatotta egy középiskolás fiú édesanyját a Florida State egyetemi amerikaifutball-csapat elkapója, Travis Rudolph.

 

Az egyetemi csapat népszerű játékosai a Florida állambeli Tallahassee-ben található Montford középiskolába látogattak el, hogy találkozzanak a diákokkal, rajongókkal. Az étkezőben Travis Rudolph észrevette, hogy egy fiú magányosan ebédel egy nagy asztalnál. Ezért leült hozzá.

Bo Paske autista, nincsenek barátai az iskolában, általában egyedül ebédel. De nem ezen a napon, ugyanis egy igazi futballsztárral osztozott az ebédlőasztalon.

„Megkérdeztem, hogy leülhetek-e mellé, bele is egyezett. Úgy érzem, remekül elbeszélgettünk. Bo nagyon nyitott volt, elárulta, hogy imádja a csapatot. Innen már ment minden magától” – nyilatkozta a játékos, aki kedvességével és figyelmességével könnyekig hatotta a fiú édesanyját.

„Nem tudom biztosan, hogy miért ült le ez a rendkívül kedves ember a fiam mellé ebédelni, de az biztos, hogy egyhamar nem felejtjük el, amit tett. Minden nap megkérdezem a fiamtól, hogy kivel ebédelt az iskolában, a legtöbbször a válasz az, hogy senkivel. Ez elszomorít engem. (...) Végre volt egy nap, amikor nem kellett amiatt aggódnom, hogy a kisfiam magányosan ebédelt az iskolában, mert egy igazi példakép ült vele szemben. Travis Rudolph, köszönöm, nagyon boldoggá tettél egy anyát” – írta Leah Paske a Facebookon.

Travis Rudolph hozzátette, hogy szerinte Bo egy vagány srác, ő és édesanyja is bármikor felhívhatja őt. Az elkapó egyébként szintén könnyekig meghatódott, amikor az édesanya üzenetét olvasta a közösségi oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik