NFL: Terrell Suggs hosszabbít, Anquan Boldin is követheti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.17. 17:00
null
Az egy éve bajnoki címet ünneplő Suggs hosszabbít a Ravensszel (Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Baltimore Ravens hosszabbított kiváló védőjével, Terrell Suggsszal.

 

 

A 2003-as játékosbörze első körében kiválasztott irányítósiettető linebackert hatszor választották be eddig a Pro Bowlba, 2011-ben az év védője díjat is besöpörte, ezzel együtt pedig természetesen az év csapatában is bekerült.

A 31 éves játékos a 2012-es idény végén bajnoki címet nyert a Baltimore-ral, amelynek színeiben eddig az alapszakaszban 667 szerelést, 94.5 sacket (6. legtöbb az aktív játékosok között) jegyzett, 7-szer kapta el az ellenfelek irányítójának passzát, és 27 labdavesztést erőszakolt ki.

Suggs a 2014-es szezonban 12.4 millió dollárt foglalt volna a fizetési sapkából, ennek csökkentésére pedig hosszú távú szerződést kötött vele együttese. Ezzel a manőverrel a Hollóknak több helyük marad Eugene Monroe támadófalember és Dennis Pitta tight end szerződésére.

Egy másik, a Ravensszel 2012-es idényben bajnoki címet nyerő klasszis, Anquan Boldin is új szerződést köthet hamarosan, a Super Bowlban legyőzött San Francisco 49ershöz szerződő elkapó várhatóan szintén hosszú távú szerződést köt majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik