PL 15. forduló: Liverpool

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.12.04. 19:12
Címkék
Vasárnap délután tovább folytatódhat a Newcastle vesszőfutása. A Liverpool látogat a St James' Parkba, (vasárnap, 17.00, DigiSport 1) ami sosem...

Vasárnap délután tovább folytatódhat a Newcastle vesszőfutása. A Liverpool látogat a St James' Parkba, (vasárnap, 17.00, DigiSport 1) ami sosem jelent könnyű találkozót. Most viszont annyira rossz formában van a csapat, hogy ha reálisan nézzük, akkor csak az a kérdés, hogy mennyivel győznek a Vörösök.vasárnap, 17.00, DigiSport 1) ami sosem jelent könnyű találkozót. Most viszont annyira rossz formában van a csapat, hogy ha reálisan nézzük, akkor csak az a kérdés, hogy mennyivel győznek a Vörösök.

Steve McClaren a héten a lelkére beszélt a senior játékosoknak. A Leicester elleni vereség után jött a dühroham, a Palace-tól kapott alázás után meg ez. Állítólag Sissokonak külön a lelkére beszélt, és valószínűleg Coloccini kapott valamilyen fejmosást. Valamit muszáj lesz kitalálnia, mert hiába lesznek igazolások januárban, addig valahogy kellene azért pontokat gyűjteni. Nem elsz egyszerű.

Az ellenfélnél nincsenek ilyen gondok. Jürgen Klopp lassan megszokja a Liverpool padját, egyre jobb eredményeket érnek el az irányításával. A hét közben például 6:1-re verték a Southamptont a ligakupában.

Nálunk Steve McClaren elmondta, hogy nincsenek biztos helyek a kezdőben. Ettől a kijelentésétől azt várták a szurkolók, hogy a fenti Coloccini-Sissoko duó a padon kezd a Pool ellen. A védelemben Lascelles Palace elleni sérülése miatt visszahívták a Wolverhamptonba eredetileg januárig kölcsönadott Mike Williamsont. Ha hiszitek, ha nem, Iron Mike egy edzésen megsérült... Vicc. Mit csinálnak ezek edzésen? Így aztán vagy Coloccini valószínűleg mégis játszani fog. Nálam pihenne, íme az én kezdőm.

Az a helyzet, hogy ha egy Crystal Palacetól ötöt kap az alapemberekkel felálló csapat, akkor szerintem nincs veszítenivalónk ha a Sissoko-Coloccini duó kimarad.

Nektek mi lenne a kezdő?

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik