Tippversenyünk 13. fordulója -> Newcastle United - Stoke City 2015.10.31. 16:00 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.10.30. 20:10
Címkék
A Sunderland ellen egy hatalmas bírói baki miatt csúnyán elbuktunk. Robert Medley játékvezető előbb nem adta meg a jogos büntetőt Wijnaldum lerántásáért...

A Sunderland ellen egy hatalmas bírói baki miatt csúnyán elbuktunk. Robert Medley játékvezető előbb nem adta meg a jogos büntetőt Wijnaldum lerántásáért, majd pedig fél perccel később a másik oldalon befújt egy véleményes 11-est és kiállította Fabricio Coloccini-t.A Sunderland ellen egy hatalmas bírói baki miatt csúnyán elbuktunk. Robert Medley játékvezető előbb nem adta meg a jogos büntetőt Wijnaldum lerántásáért, majd pedig fél perccel később a másik oldalon befújt egy véleményes 11-est és kiállította Fabricio Coloccini-t.

Az argentin védő eltiltását törölte az FA, viszont a Newcastle büntetésre számíthat, amiért a játékosok nekitámadtak a játékvezetői stábnak. Jack Colback pedig decemberig harcképtelen lesz, Lee Cattelmole szabálytalansága miatt, amiért (természetesen) semmilyen szankciót nem kapott a macskák középpályása.

A Stoke ellen hazai pályán győzni kell! Tavasszal sokáig vezettünk, de végül Peter Crouchnak (aki a Britanniaban ősszel győztes gólt bólintott) sikerült egyenlítenie. Természetesen fejjel. Viszont most már nekünk is van egy játékosunk, aki nem túl magas, viszont jól érkezik. Georginio Wijnaldum már négy gólt szerzett fejjel. Kérdés jönnek-e jó Sissoko, vagy Janmaat beadások.

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - Stoke City 2015.10.31. 16:00

(Hazai tv közvetítés nem lesz, maradnak a streamek)

A speciális kérdés: Lesz-e fejes gól a meccsen?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik