Már megint Gazza...

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.07.07. 12:07
Címkék
- Kutyából nem lesz szalámi! - Talán szalonna... - Akkor sem frankó! Talán ezzel az immár 22 éves film idézettel (melyik klasszikusból?)...

- Kutyából nem lesz szalámi!- Kutyából nem lesz szalámi!

- Talán szalonna...

- Akkor sem frankó!

Talán ezzel az immár 22 éves film idézettel (melyik klasszikusból?) foglalhatnám össze a legegyszerűbben azt, ami Paul Gascoigne-nal történik. Idén már két alkalommal is olvashattatok róla a blog hasábjain (a cikkek itt és itt), és most megint hallatott magáról. Július 4-én késő este ugyanis őrizetbe vette a hertfordshire-i rendőrség, amikor a stevenage-i vasútállomáson ittasan nekitámadt egy biztonsági őrnek, valamint az ex-feleségének Sheryl-nek. Az esetről a Mirror és a Daily Mail is beszámolt, mi pedig megint csak annyit kérdezhetünk (költői üzemmódban), hogy meddig húzza még?

Pedig májusban, Gazza 46. születésnapján még úgy tűnt minden rendben van. Ahogy a fenti képen is látszik, túl az amerikai elvonón, együtt ünnepelt ez a fura család, hiszen Paul érdekes mód jó kapcsolatot ápol volt feleségével, nevelt lányával és fiával is.

Most nem az a lényeg, hogy pontosan mi történt, és nem is az, hogy balhézott, hanem hogy Gascoigne valószínűleg megint alkohol hatása alatt volt.

Mert nézeteltérés egyébként is kialakulhat két ember között. Az ex-feleség elleni "támadás" pedig könnyen lehet, hogy kimerül abban, hogy a dühöngő Gazza megragadta Sheryl-t, amikor a nő megpróbálta szétválasztani a dulakodókat.

A bulvár egyébként is hajlamos ferdíteni, hiszen az elvonón majdnem meghaló, nem túl fényes fizikai állapotban lévő Gazza állítólag a nyakát szorongatta a biztonsági őrnek! Jobbra egy friss kép Gazza-ról. Oké, hogy részegen bátorrá válhat, na de nem hiszem, hogy az a kategória, akit egy biztonsági ember ne tudna leszerelni. A piával viszont semmiképpen nem tud elszámolni, arra nincs mentség, nincs kibúvó. Mert bár a család nem kommentálta sem a támadással kapcsolatos vádakat, sem az alkoholos állapot tényét, Gazza maga mondta idény áprilisban, az elvonó után: "Soha se mondd, hogy soha! Lehet, hogy iszok még a jövőben!"

Hinni ugyan nem hiszek a gyógyulásában, de azért drukkolok neki.

Hajrá Gazza!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik