Meta-hiszti

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2013.02.16. 10:02
Címkék
Sajnos én sem láttam a mérkőzést élőben, és azóta az összefoglalót sem, így gondoltam kiteszek egyet azon sorstársaimnak, akik hasonlóan...

Sajnos én sem láttam a mérkőzést élőben, és azóta az összefoglalót sem, így gondoltam kiteszek egyet azon sorstársaimnak, akik hasonlóan jártak. Sajnos a nagy felháborodást keltő játékvezetői ténykedések, amikről szólnak a meccs utáni hírek, nem kerültek bele az összefoglalókba, de előző írásainkban olvashattok róluk, valamint érdemes elolvasni a kommenteket, amiből szinte teljes képet kaphattok arról, hogy mi történt, illetve milyen számunkra negatív ténykedés folyt a pályán csütörtökön.Sajnos én sem láttam a mérkőzést élőben, és azóta az összefoglalót sem, így gondoltam kiteszek egyet azon sorstársaimnak, akik hasonlóan jártak. Sajnos a nagy felháborodást keltő játékvezetői ténykedések, amikről szólnak a meccs utáni hírek, nem kerültek bele az összefoglalókba, de előző írásainkban olvashattok róluk, valamint érdemes elolvasni a kommenteket, amiből szinte teljes képet kaphattok arról, hogy mi történt, illetve milyen számunkra negatív ténykedés folyt a pályán csütörtökön.

Ha valaki tud olyan videó létezéséről, amiben jól láthatóak a minket sújtó bírói ténykedések, akkor azt kérem kommentbe ossza meg velünk, hogy azok is tudják, hogy mi történt, akik esetleg nem látták a meccset.

" class="mceItem mce-blossom-special mce-blossom-object" src="http://blgz.nemvaltozik.hu/i/s.png">

Közben találtam a lelátóról készült videókat, amin az egyik meg nem adott gólt láthatjuk. Mindenki döntse el maga, hogy les volt-e, vagy sem:

Külön köszönetnyilvánítással tartozunk bandoka81-nek, aki a következő linkkel örvendeztethet meg minket, amiben a teljes meccset meg tudjuk nézni a kétséges ítéletekkel együtt:

http://www.footballorgin.com/2013/02/europa-league-last-32-newcastle-united_15.html

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik