Eljött a pillanat - Hétvégén indul a Tippverseny

2532497 25324972532497 2532497
Vágólapra másolva!
2012.12.14. 00:12
Végre elérkezett a pillanat! Mi megszavaztattuk, Ti megszavaztátok, mi elkészítettük, hétvégén indulhat a tippverseny! Egyedülálló módon a...

Végre elérkezett a pillanat! Mi megszavaztattuk, Ti megszavaztátok, mi elkészítettük, hétvégén indulhat a tippverseny! Egyedülálló módon a blogok között, lehetőségetek lesz, hogy megtippeljétek kedvenc csapatotok a szezonban hátralévő mérkőzéseinek pontos eredményeit, a gólszerzőket, legyen az bajnoki, kupa vagy Európa Liga találkozó. Nézzük a részleteket!Végre elérkezett a pillanat! Mi megszavaztattuk, Ti megszavaztátok, mi elkészítettük, hétvégén indulhat a tippverseny! Egyedülálló módon a blogok között, lehetőségetek lesz, hogy megtippeljétek kedvenc csapatotok a szezonban hátralévő mérkőzéseinek pontos eredményeit, a gólszerzőket, legyen az bajnoki, kupa vagy Európa Liga találkozó. Nézzük a részleteket!

A hivatalos honlap megszűnése után több megkeresést is kaptunk, hogy nem tudnánk-e valahogy újraindítani a méltán sikeres tippversenyt. Most már hivatalos: Sikerült! Sajnos arra nincs mód, hogy az eddig elért eredményeket továbbvigyük, ezért mindenki tiszta lappal indul. Eszközöltünk néhány szabálymódosítást, ami sokkal izgalmasabbá, változatosabbá teszi a játékot.

Minden fordulóban meg kell tippelnetek a pontos végeredményt, a hazai csapat és a vendég csapat gólszerzőit is. Ráadásként minden mérkőzés előtt felteszünk egy speciális kérdést, néha komolyat, néha vicceset, a pontos válaszokat szintén jutalmazzuk.
Az aktuális speciális kérdést mindig ebben a bejegyzésben, a kommentek között fogjuk feltüntetni!

A pontozásról:

Aki eltalálja a helyes végkimenetelt (H,D,V) 3 pontot kap
Aki eltalálja a hazai csapat szerzett góljainak számát, 1 pontot kap
Aki eltalálja a vendég csapat szerzett góljainak számát, 1 pontot kap
Aki eltalálja a gólkülönbséget kap 1 pontot
Aki, ahány gólszerzőt eltalál (mindkét csapatból), annyi pontot kap
Aki eltalálja a speciális kérdést, 1 pontot kap

A szerzett pontok természetesen összeadódnak, így az egy fordulóban szerzett pontok nincsenek maximalizálva, akár 10-15 pontot is szerezhet, akinek a legpontosabb a megérzése.

A tippek leadása, mindig az adott mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 10 perccel kell, hogy megtörténjen. Aki ezután adja le, 0 pontot kap az adott fordulóban.

A legfontosabbat a végére hagytuk, mégpedig azt, hogy hogyan tudtok részt venni a tippversenyen! Készítettünk a blogoldalon, a jobb felső sarokban egy űrlapot, melyet kitöltve tudjátok elküldeni nekünk a tippeket. Fontos, hogy a tippverseny időtartama alatt a játékban szereplő, általatok választott (nick)nevetek soha ne változzon, mert ez félreértésre adhat okot. Gondolunk itt a kis és nagybetűkre is.

A mérkőzés után összesítjük és kiértékeljük a beérkezett tippeket, melyekről folyamatosan beszámolunk itt a blogon. Így mindenki nyomon tudja követni az aktuális állást.

A nyereményekről még folyik az egyeztetés.

Amennyiben bármi kérdés merülne fel, állunk rendelkezésetekre a newcastleblogtipp@gmail.com e-mail címen is.

Mindenkinek nagyon jó szórakozást és jó tippelést kívánunk!
Az első mérkőzés, amire leadhatjátok a tippjeiteket a szombati Manchester City elleni hazai találkozó lesz.

UPDATE: Ne használjatok az adatlap kitöltésekor ékezeteket! Köszönjük!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik