Shearer és Henry a csatársor!!!

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2012.05.15. 16:05
Címkék
Alan Shearer lett az elmúlt 20 év legjobb csapatának csatára. Ezen a szavazáson megválasztották az elmúlt 20 Premier League szezon legjobbjait...

Alan Shearer lett az elmúlt 20 év legjobb csapatának csatára. Ezen a szavazáson megválasztották az elmúlt 20 Premier League szezon legjobbjait és ezekre lehetett szavazni.Alan Shearer lett az elmúlt 20 év legjobb csapatának csatára. Ezen a szavazáson megválasztották az elmúlt 20 Premier League szezon legjobbjait és ezekre lehetett szavazni.

Két szavazó bizottság volt. Az első több, mint 300.000 szurkolóból állt, míg a másik szavazó csoportot elismert focihoz kapcsolódó személyek alkották, akiket érdemesnek tartottak arra, hogy megítélje az elmúlt 20 szezon játékosait.

Mind a két csoportnak 4-4-2-es formációban kellett kiválasztania a kedvenceit. Alan Shearer a karrierjéhez méltó helyen lett rangsorolva, hiszen mind a két csoport által bekerült a szóban forgó évek álomcsapatába.

Lássuk hát a megszavazott csapatokat:

Szurkolók csapata:

Peter Schmeichel; Gary Neville, Tony Adams, Nemanja Vidic, Ashley Cole; Cristiano Ronaldo, Paul Scholes, Steven Gerrard, Ryan Giggs; Thierry Henry, Alan Shearer

Szakértők csapata:

Peter Schmeichel; Gary Neville, Tony Adams, Rio Ferdinand, Ashley Cole; Cristiano Ronaldo, Paul Scholes, Roy Keane, Ryan Giggs; Thierry Henry, Alan Shearer

Nem sok eltérés van a két szavazótábor között. Azt biztos, hogy a szurkolók többre értékelték Gerrard teljesítményét, mint Roy Keane munkásságát. Bevallom személy szerint én is előbbre rangsorolnám Steve-t.

A másik eltérés a két csapat között az, hogy a szurkolók Vidicset szavazták meg a szakértők Rio Ferdinandjához képest. Ha a teljes 20 évet nézzük, akkor nálam is Rio a fontosabb és jobb hátvéd, igaz mostanában többet bizonytalankodik, de régen igazi parádés szereléseket láthattunk tőle.

A többi helyen egyetértés volt, ami nem meglepő, hiszen csípőből ugyan ezt a csatársort mondtam volna, mint a szavazók. Azt hiszem a kapus poszton is kiegyezek az eredménnyel. Egyedül Gary Neville-el nem vagyok kibékülve, de szomorú, hogy más nagyon nem jut eszembe nekem sem, aki ilyen meghatározó volt azon a poszton.

Hát az is érdekes, hogy David Beckham nem fért be...

Ti kit tettetek volna még be, vagy kit hagytatok volna ki!?

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik