Persze, hogy nézni fogjuk

168155 168155168155 168155
Vágólapra másolva!
2015.02.08. 16:02
Hányszor, de hányszor álltunk már úgy fel Inter meccs után, hogy: Na ez volt az utolsó, hogy ebben a szezonban megnéztem ezeket a falábúakat!...

Hányszor, de hányszor álltunk már úgy fel Inter meccs után, hogy: Na ez volt az utolsó, hogy ebben a szezonban megnéztem ezeket a falábúakat! Habzó szájjal szidjuk Mancinit, fogjuk a fejünket Guarin lövéseit követően, gyorsabban fordulunk a fotelben, mint Ranocchia a tizenhatoson belül, de ma este 3/4 9-kor megint ott fogunk ülni a TV készülékek (kevésbe szerencsések a laptop) előtt és várjuk a csodát! Miért is vagyunk ilyen hülyék?Hányszor, de hányszor álltunk már úgy fel Inter meccs után, hogy: Na ez volt az utolsó, hogy ebben a szezonban megnéztem ezeket a falábúakat! Habzó szájjal szidjuk Mancinit, fogjuk a fejünket Guarin lövéseit követően, gyorsabban fordulunk a fotelben, mint Ranocchia a tizenhatoson belül, de ma este 3/4 9-kor megint ott fogunk ülni a TV készülékek (kevésbe szerencsések a laptop) előtt és várjuk a csodát! Miért is vagyunk ilyen hülyék?

Persze, hogy nézni fogjuk, mert nem létezik, hogy egy Palermót ne tudjunk elverni a Meazzában, akiktől még soha nem kaptunk ki bajnokin idehaza!

Persze, hogy nézni fogjuk, mert kíváncsiak vagyunk, hogy Icardihoz mit fog szólni a Curva Nord.

Persze, hogy nézni fogjuk, mert várjuk Shaqiri első bajnoki gólját!

Persze, hogy nézni fogjuk, mert itt az ideje, hogy megérkezzen a tavalyi Palacio!

Persze, hogy nézni fogjuk, mert a Palermóval általában jó meccseket szoktunk játszani!

Persze, hogy nézni fogjuk, mert INTER SZURKOLÓK VAGYUNK!

Digi2, 20.45.

Szép emlék, volt szerencsém személyesen átélni:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik