Hátulról, mellbe

2367565 23675652367565 2367565
Vágólapra másolva!
2012.07.04. 19:07
Címkék
Lucio szerződésbontásos Juventusba igazolása a jelek szerint nem elégíti ki teljesen a klubvezetést, újra meg akarják erőszakolni a szurkolókat....

Lucio szerződésbontásos Juventusba igazolása a jelek szerint nem elégíti ki teljesen a klubvezetést, újra meg akarják erőszakolni a szurkolókat. A spórolás címén kommunikált dupla anális behatolás után egy erőteljes mélytorkost nyomnak le rajtunk azzal, hogy felbontják Julio Cesar kövér számokkal teli kontraktusát is és ingyen elengedik (a Milanba?) Lucio szerződésbontásos Juventusba igazolása a jelek szerint nem elégíti ki teljesen a klubvezetést, újra meg akarják erőszakolni a szurkolókat. A spórolás címén kommunikált dupla anális behatolás után egy erőteljes mélytorkost nyomnak le rajtunk azzal, hogy felbontják Julio Cesar kövér számokkal teli kontraktusát is és ingyen elengedik (a Milanba?)

Keressük a szavakat.

A Bayern Münchentől szintén kurta-furcsa mód távozott középhátvéd esete annyival humánusabb, hogy ügynöke ő maga kérte szerződése felbontását a Football Managerből idézve "wants a new challenge" kifogással. Az már más kérdés, hogy szíve és lelke helyett valami ocsmányság leledzik a mellkasa bal oldalán, amiért szembeköpéssel egyenértékű huszárvágással képes a Juventushoz aláírni. Hogy még szarabbul érezzük magunkat, a közelgő brazíliai világbajnokság miatt egészen biztosan übermotivált lesz, ha szeretne egy hazai rendezésű tornán búcsúzni a nemzeti csapattól.

A kapust hiába rémisztgették hetek óta Handanovic érkezésével, ő halálos nyugalommal kiállva a mikrofonok elé maradási szándékáról nyilatkozott. Vagyis, ha ennek ellenére zavarják el Milánóból helyet csinálva a szlovénnek, a magam részéről Lucióval ellentétben rá kevésbé lennék pipa, amennyiben bosszúból aláírna a városi riválishoz. Valamilyen szinten meg lehet érteni: "Kidobtok? Nem kellek? Jó, nesztek akkor, megyek a Milanba!" Ettől függetlenül reménykedem Julio interista mivoltában, mégis csak lehúzott hét évet a kapufák között, a Jezsuita Júdással ellentétben erősebb kötődés fűzi a klubhoz.

Kétmilliót kérek és jövök

Handanovic leigazolása normál körülmények között hurráhangulatot teremthetne, hiszen a Samir fiú évek óta a liga topkapusai közé tartozik, életkora (28) miatt egy-két esetleges kudarcélménnyel teli szezont követően is a bőven eladható tartományban van. Magas, kiváló felépítésű és reflexű, JC-vel ellentében nem vonalkapus, a Serie A egyik (ha nem a) legjobb tizenegyesölője. A 11 millió eurós átigazolási díj (illetve ehhez jön Marco Davide Faraoni játékjogának fele) egy mai csúcskategóriás kapusért elenyészőnek számít - nézzük meg például, mennyiért vette a Bayern - igaz, a fiatalabb - Manuel Neuert vagy a Manchester United David De Gea-t. A fizetése szintén elfogadható, négy évre szezononként kétmillió euró, ami majdnem triplája az udinei keresetének.

Mégis szar az ember szájíze, hiába vagyunk aki tudja, hányadik szokásos interes válás(ok)nak az elszenvedői. Joggal kérhetjük számon a kommunikáció és a magyarázat teljes hiányát - elsősorban Lucio esetében.

Branca, Moratti, hm?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik