Mama, indulnunk kell

2367565 23675652367565 2367565
Vágólapra másolva!
2012.06.27. 11:06
Címkék
Moratti legutóbbi, szinte minden átigazolási időszakban elhangzott nyilatkozata ("Előbb el kell adnunk játékosokat, hogy igazolhassunk") inspirálta...

Moratti legutóbbi, szinte minden átigazolási időszakban elhangzott nyilatkozata ("Előbb el kell adnunk játékosokat, hogy igazolhassunk") inspirálta az alábbi szösszenetet, hogy ne kizárólag a lehetséges érkezőkkel foglalkozzunk mindig mercato címszó alatt, hanem tekintsük át, kiknek az orcájára cuppanthat Ayola egy búcsúcsókát.Moratti legutóbbi, szinte minden átigazolási időszakban elhangzott nyilatkozata ("Előbb el kell adnunk játékosokat, hogy igazolhassunk") inspirálta az alábbi szösszenetet, hogy ne kizárólag a lehetséges érkezőkkel foglalkozzunk mindig mercato címszó alatt, hanem tekintsük át, kiknek az orcájára cuppanthat Ayola egy búcsúcsókát.

Soha többé nem találod őket a probabili formazionéban (100%)

Ivan Cordoba - a kolumbiai kávéültetvényes 12 esztendei szolgálat után abbahagyja a játékot. Mennyi kerül a páncélterembe? 0 €. Hová megy? A felső vezetésben kaphat egy asztalt.

Angelo Palombo - a genovai kobold kölcsönszerződését nem hosszabbítják meg. Mennyi kerül a páncélterembe? 0 €. Hová megy? Először is vissza a Sampdoriába, aztán vagy marad, vagy eladják (nem kicsit értek hozzá).

Mauro Zarate - istennek hála, minden idők egyik legutálhatóbb Inter-játékosát sem véglegesítik. Mennyi kerül a páncélterembe? 0 €. Hová megy? Vissza Rómába.

Sulley Muntari - szerződése lejárt, mégis marad Milánóban. Mennyi kerül a páncélterembe? 0 €. Hová megy? A város másik csapatának címerét csókolgatni.

Gazsi Gizi máshol látja a jövőjüket (75%)

Lucio - a hétmérföldes léptű brazil szerződésbontás előtt áll, érthetetlen lépés továbbra is. Mennyi kerül a páncélterembe? 0 €. Hová megy? Törökország (Fenerbahce) vagy Brazília (Internacional).

Maicon - a fizetésnyirbálás egyik nagy áldozata, helyzetét az sem segíti, hogy hónapok óta látványosan beleszart az egészbe jövőre lejár a szerződése. Mennyi kerül a páncélterembe? 8-10 millió €. Hová megy? Real Madrid, esetleg Chelsea vagy PSG.

Diego Forlán - bár minden családtagja azt hangoztatja, hogy marad, nagyon reméljük, hogy nem. Mennyi kerül a páncélterembe? 2-3 millió €. Hová megy? Mindegy, csak el innen.

Luc Castaignos - a holland Henry nem Milánóban fog kiteljesedni. Mennyi kerül a páncélterembe? 8 millió €. Hová megy? West Ham United.

Könnyebben elmehetnek, mint Rocco Siffredi (50%)

Marco Davide Faraoni - a pitebaszó alteregója több lehetséges transzfer kapcsán előkerül cserealapként. Mennyi kerül a páncélterembe? 3-4 millió €. Hová mehet? Udinese, Bologna, Atalanta.

Giampaolo Pazzini - szabadulna tőle a klub, sorsa nagyban függ Destro esetleges érkezésétől. Mennyi kerül a páncélterembe? 12-13 millió €. Hová mehet? Sampdoria, Lazio, PSG, Milan (muhaha).

Hamarabb elhiszem, hogy a hóembernek a kályha mellett a helye (25%)

Wesley Sneijder - az Eb következtében a szokásosnál nagyobb a csend körülötte, alighanem augusztus 31-ig izgulni kell miatta. Mennyi kerül a páncélterembe? 25-30 millió €. Hová mehet? Remek kérdés!

Andrea Ranocchia - a Béka nevét a City-vel lehetséges bizniszek (De Jong, Kolarov) miatt emlegetik. Mennyi kerül a páncélterembe? 10-15 millió €. Hová mehet? Manchester City, Juventus.

Esteban Cambiasso - valakik rendszeresen eladnák valamelyik török falafelpusztítónak. Mennyi kerül a páncélterembe? 7-8 millió €. Hová mehet? Fenerbahce, Galatasaray.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik