Wolfsburg: McClaren marad, Ziani és Caiuby repül a keretből

Vágólapra másolva!
2010.12.23. 16:24
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban csupán a 13. helyen álló, a Német Kupából is kiesett VfL Wolfsburg vezetősége biztosította Steve McClarent, a csapat vezetőedzőjét: folytathatja munkáját.

Az angol szakember marad, ketten viszont mennek: Karim Ziani és Caiuby azonnali hatállyal kikerült az első csapat keretéből, a klubnál nem számítanak rájuk.

„Takarításba kezdtünk, változások lesznek a csapatnál, mert ezzel a kerettel nem lehet hosszabb távon sikereket elérni. A játékosok egyszerűen nem akarnak kikerülni a komfortzónájukból. Nyolc hete, a Nürnberg elleni vereség után már jeleztük, hogy változtatni kell a hozzáálláson, és mivel ez nem történt meg, jönnek a változtatások" – magyarázta a döntéseket Dieter Hoeness klubmenedzser, aki a vezetőkkel együtt csütörtökön tárgyalt McClarennel. A válságértekezlet két órán keresztül tartott.

Akaki Gogia, Kevin Wolze, Michael Schulze és Florian Hartherz a jövőben az utánpótlás-együttesek helyett az A-csapattal készül, az edzői stábhoz csatlakozik Oliver Mutschler.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik