Werder: Kleinheislerről tárgyalnak egy lengyel klubbal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.25. 08:08
null
Kleinheisler László nagy valószínűséggel távozik a Fraditól (Fotó: Meder István)
A Nemzeti Sport információi szerint a lengyel Lech Poznan szerződtetné a Werder Bremen magyar futballistáját, Kleinheisler Lászlót.

 

A 23 esztendős középpályás tavaly januárban szerződött a Werder Bremenhez, amely a több játéklehetőség miatt előbb a szintén német Darmstadtnak, majd idén tavasszal a Ferencvárosnak adta kölcsön. Bár Kleinheisler az esélyt megkapta (a Darmstadtban 12, a Fradiban 9 bajnokin jutott szóhoz), élni nem igazán tudott vele: a jó játékkal adós maradt, gólt és gólpasszt pedig mindössze egyet-egyet jegyzett (mindkettőt a Darmstadtban).

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Fradinál nem is marasztalják a játékost, akihez a hírek szerint a Werder Bremen sem igazán ragaszkodik. A Nemzeti Sport információja szerint – amit egy, a lengyel átigazolásokban jól értesült blogger is megerősít – a Lech Poznan jelentheti a mentőövet a 11-szeres válogatott középpályásnak. A lengyelországi forrás úgy tudja – a hírt azóta több lengyel oldal is átvette –, a 2015-ben három magyart (Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő, Holman Dávid) is foglalkoztató klub már is fel is vette a kapcsolatot a Werderrel. A legvalószínűbb megoldás egy újabb kölcsönszerződés lehet, ám ezúttal egy kivásárlási ár is belekerülhet, így amennyiben Kleinheislerrel elégedettek lennének a poznaniaknál, akár végleg is megvásárolhatják.



„A Lech Poznan tárgyalásokat folytat a Werder Bremennel a jelenleg a Ferencvárosban játszó Kleinheisler László esetleges átigazolásának feltételeiről.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik