Werder: „Azzal számolunk, hogy Kleinheisler jön” – szerdán orvosin vesz részt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.19. 21:04
null
Nagyon úgy tűnik, hogy Kleinheisler tényleg Brémában köt ki (Fotó: Weser-Kurier)
A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy az egyezség megszületett a Werder és a Videoton FC között, Kleinheisler László szerdán már orvosi vizsgálaton vesz részt Brémában. A támadónak és leendő csapatának még meg kell egyeznie egymással, de ez formalitásnak ígérkezik. Ezt támasztják alá a német sajtóban megjelent hírek is.

A magyar válogatott középpályás a múlt héten próbajátékon szerepelt a brémai klubnál, jó benyomást keltett, és a klubvezetők már eddig is magabiztosan nyilatkoztak a megszerzéséről. Azóta a Videotonnal már az egyezség is megszületett – tudtuk meg fehérvári forrásból. Erre utal a brémai ügyvezető nyilatkozata is, aki biztosra veszi Kleinheisler érkezését.

„Kleinheisler esetében azzal számolunk, hogy megszerezzük. Remek játékosról van szó” – közölte a Kreiszeitunggal Thomas Eichin, a klub ügyvezetője. Eichin ugyanakkor közölte, hogy a szintén próbajátékon tesztelt Jordan Morris nem lesz a Werder játékosa, mert az Egyesült Államokban szeretné folytatni karrierjét.

A regionális rádió- és televízióadó NDR ugyanígy értesült: azt várják, hogy Kleinheisler hamarosan aláír a Werderhez (a Nemzeti Sport Online információi szerint már szerdán szerződést köthet, a reggeli orvosi vizsgálatot követően), és már a Schalke elleni tavaszi szezonrajton (vasárnap 17.30) a brémai meccskeretben lehet. Az NDR háromszázezer eurós átigazolási összegről tud.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők: Haraszti Zsolt (FTC)
Kölcsönbe érkezők: Tischler Patrik (Puskás AFC)
Kölcsönből visszatérők:
Horváth Tamás (Puskás AFC)
Az utánpótlásból felkerültek:
Paudits Patrik
Kiszemeltek:Léandre Tawamba (kameruni, Zlaté Moravce – Szlovákia)
Távozók: Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin – szabadon igazolhatóként), Mirko Ivanovszki (macedón, szabadon igazolható, érdeklődik iránta: Dinamo Bucuresti – Románia)
Kölcsönbe távozók: Horváth Tamás (Mezőkövesd, kölcsönbe), Filip Pajovics (szerb, Puskás AFC)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Baksa Dénes (Siófok), Bognár Bence (Siófok), Gábor Péter (Siófok), Kleinheisler László (Ferencváros, Istanbul Basaksehir – Törökország, Legia Warszawa, Podbeskidzie Bielsko-Biala, Slask Wroclaw – Lengyelország, Werder Bremen – Németország, próbajáték), Lang Ádám, Alhassane Soumah (guineai, Mantova FC – Olaszország), Szekeres Adrián (Gyirmót, Mezőkövesd), Dinko Trebotic (horvát, Bnei Jehuda – Izrael, RNK Split – Horvátország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik